soft pentru comparare foldere + continut
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

cine imi poate recomanda un soft care sa imi permita compararea a 2 foldere cat si continutul lor?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08

Așa ceva Compare Folders 0.9 ?

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
boboc - 27 Septembrie 2009 07:54 PM

cine imi poate recomanda un soft care sa imi permita compararea a 2 foldere cat si continutul lor?

de muuultă vreme, folosesc Syncronize!Pro…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Dacă ai Toast, poți folosi utilitarul inclus, Compare Files and Folders.
În rest, mai ai deja 2 opțiuni descrise de alții.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

multumesc pentru raspunsuri,nu stiam ca toast are aceasta optiune.
syncronize!pro face o treaba grozava,este exact ce imi trebuie smile

[ Modificat: 28 Septembrie 2009 08:11 AM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 27 Septembrie 2009 08:42 PM

de muuultă vreme, folosesc Syncronize!Pro…

cu syncronize!pro daca aleg bootable system backup se poate alege restore fara sa fie sistemul instalat?daca bootez direct de pe dvd-ul cu snow leopard?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu, nu se poate

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Dar o soluție pentru a salva denumirile fișierelor din foldere într-un text există?
Eu am găsit script-ul asta dar nu știu cum să îl modific pentru a nu îmi salva și calea (de ex. folder/folder/fișier). La un moment dat scriptul are o întrebare “Include folders in the list? (If you only want file names, and not folder names, select \“No\”  dar nu are efect. Am mai încercat și în Automator cu ceva de genul Get Selected items - Get Folder Contents - New Text file.

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Bogdanw - 28 Septembrie 2009 05:58 PM

Dar o soluție pentru a salva denumirile fișierelor din foldere într-un text există?
Eu am găsit script-ul asta dar nu știu cum să îl modific pentru a nu îmi salva și calea (de ex. folder/folder/fișier). La un moment dat scriptul are o întrebare “Include folders in the list? (If you only want file names, and not folder names, select \“No\”  dar nu are efect. Am mai încercat și în Automator cu ceva de genul Get Selected items - Get Folder Contents - New Text file.

Ceea ce vrei tu se cheamă catalogare. du-te la versiontracker.com și scrie catalog sau catalogue (British English) și vei avea de unde alege, unele sînt gratuite, altele shareware, altele comerciale.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Bogdanw - 28 Septembrie 2009 05:58 PM

deschizi folderul
select all
copy
deschizi text edit
alt shift mar v (meniul Edit / paste and match style)
ai lista tuturor fișierelor

asta era ceea ce doreai?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

super, eu nu o știam pe asta smile

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

păi e cea mai simplă
cred…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

@ dacuBurebista
Asta știam, descoperită din întâmplare, dar nu îmi spune și ce se găsește în subfoldere. O să mai încerc cu scriptul.

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

FolderToList
îți cataloghează tot, dar nu mai știi ce conțin directoarele…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vezi daca te ajuta workflow-ul asta. Iti arata si calea.

(Il pui in /Users/numele_tau/Library/Workflows/Application/Finder si la clic dreapta in Finder iti apare)

Fișiere atașate
PrintFolder.zip  (Dimensiune Fişier 3 - Downloads: 57)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
altero - 28 Septembrie 2009 10:06 PM

Vezi daca te ajuta workflow-ul asta. Iti arata si calea.
(Il pui in /Users/numele_tau/Library/Workflows/Application/Finder si la clic dreapta in Finder iti apare)

Exact așa îl făcusem și eu în Automator dar chiar asta vreau să evit, să îmi arate calea. Ideal ar fi să îmi salveze doar numele fișierului, să zicem “Test”, și nu calea și extensia, /Volumes/Leopard/Folder/Test.avi

Semnătură 

iMac G4
iBook G3