Am luat de la un prieten un memory stick si un ipod shuffle, ce le folosea la el la PC
se pare ca calculatorul lui era virusat .. rau cu un virus ce se cheama NewFolder.exe
de pe stick l-am sters usor..in schimb de pe ipod NU POT
cind il ataesz la mac apre itunes-ul si in acel moment dispare… de pe ecran
cum pot avea acces la diskul reprezentat de IPOD ??? sa sterg din radacina driveului niste fisisere exe..
ca sa nu isi viruseze din nou calcu cind il introduce sa-l incarce la PC, acu ma pun sa-l devirusez calcu !
doamne ce nu pot sa sufar virusii si ..de la o vreme nici Windoze-ul…
ajutor vreau sa fiu sigur ca fisierele respective sunt sterse dep e IPOD !!!!
Sigur, iPod-ul respectiv poate purta un virus oarecare. Dar atâta timp cât nu are S.O., nu văd cum ar putea fi afectat de virus (o fi vreunul chiar special care e în stare să afecteze firmware-ul?) - plus că faptul că un virus de Windows afectează OS X mi se pare, din nou, ciudat…
nu ii afecteaza iPod-ul ci ii afecteaza PC-ul. Pur si simplu se deconecteaza singur cand il gaseste. Why? Because of Windows!
Ești aici să-l ajuți cu problema pentru iPod, nu să-i spui cât de nasol e Windows. —
Încearcă să dezinstalezi și să reinstalezi iTunes (9), și ține-ne la curent.
presupunand ca se poate folosi ca stic si ca e ceva care se executa dintr-un autorun.inf, atunci tine shift apasat cand introduci ipod-ul (si tine-te de el apasat inca cateva secunde dupa ce apare in explorer);
da nu ii face “mount” pe desktop? daca iti apare pe desktop nu poti pur si simplu sa il stergi de acolo? daca iti apare pe desktop da nu vezi nimic vezi poate e ascuns, folosete ceva gen onyx (daca nu esti pe sl ca am inteles ca nu merge..) si da i sa iti vada fisierele ascunse. daca nici acolo nu apare nici/u] asa incearca utilitarul ipod reset utility de aici: http://support.apple.com/kb/HT1238 citeste cu atentie ce instructiunui ai acolo. o sa iti stearga tot ce ai pe ipod dar daca asta e ultima solutie..