Salut! Am cautat pe forum, inca nu am gasit vreun raspuns sau o problema similara la ceea ce ma streseaza de la un timp.
Am un iMac si un iPod Touch cam de 1 an de zile, sint venit de la Windows, deci am unele deprinderi timpite, cum ar fi stergerea anumitor fisiere.
Problema mea e ca de la un timp nu imi mai pot incarca iPod-ul in masina, la inceput am crezut ca e de vina incarcatorul, am luat unul nou si tot
nu functioneaza. Singura posibilitate de a-mi reincarca iPod-ul e conectarea la iMac. Totul a inceput de la o simpla sesizare in Macintosh HD, la Devices
a unei icoane de “monitor CRT PC” si in dreptul lui scria Sharing. Am dat click sa vad ce e, am constata ca erau 2 fisiere cu nume iPod si celalalalt ceva numere. Am banuit ca cineva se conecteaza la iMac-ul meu, deoarece AirPort era ON. asa ca in prima faza am incercat sa dezactivez, tot imi aparea icoana respectiva. Asa ca ... windows avind in memorie ... am sters acele fisiere. N-am sesizat diferenta pina a doau zi, cind mi-am reconectat iPodul la iMac. Si .., surpriza: nu imi mai intrau pe iPod nimic din ce am cumparat de pe iTunes, respectiv 19 melodii si un film, plus 2 aplicatii. Culmea e ca nici pe iMac nu mai pot vedea filmul.
Mesaju care imi era afisat era sa ma duc la Store/Authorize Computer. Am incercat, insa surpriza continua: apare mesajul urmator
The required directory was not found or has a permissions error.
Correct this permissions problem and try again, or deauthorize this computer if the permissions cannot be charged.
Am incercat deautorizarea, nu imi merge, aceasi problema, nu gaseste directorul.
Ceea ce m-a dus cu gindul ca stergerea respectiva a fost o mare timpenie. Acum nu stiu ce sa fac, mai ales cum sa fac!
Culmea e ca iTunes imi recunoaste contul si parola. Insa ... iPodul de cite ori il reconectez imi apare mesajul cum ca melodiile, filmul si aplicatiile nu le poate trece.
Nu stiu daca reincarcarea in masina e afectat de ceea ce am sters, insa mie asta mi se pare ca e, din cauza ca este interpretat ca fiind nelegal, atunci nu pot incarca in masina. Am incercat si in alte masini, nu merge. Daca pun iPodul la incarcat in masina imediat dupa ce il iau de la iMac, imi apare ca se incarca, dar ... nu sint convins ca chiar face acest lucru. L-am tinut in incarcator in timp ce navigam wirless si mi se pare ca s-a descarcat mai repede.
Stie cineva ceva, ce pot face, aveti ceva sfaturi? Mai are cineva aceasta problema!? Imi e de mare folos sa pot reincarca iPodul in masina, stau mult timp in masina si am nevoie de internet. Probabil solutia finala, va fi un iPhone.
Credeti ca daca imi fac un alt cont, ar disparea aceasta problema!?
Aaa, sint in Anglia, iMac-ul si iPod-ul le-a cumparat de aici, la fel contul de itunes e de UK si e pe TopUp, incarcare cu cartela cumparata, nu cu card bancar! De aceea solutia cu crearea unui nou cont presupune sa sacrific 15 lire. Inainte de asta, insa, as vrea sa apelez la cei de pe acest forum.
Multumesc anticipat!