Ma convins cu greu un prieten sa instalez Windows Vista pe Mac.Aveti idee de unde pot sa downloadez Vista varianta free de proba?Am incercat de n ori sa il gasesc pe net dar nu reusesc sa il dau jos.Multumesc anticipat.
Vista versiunea Beta nu este FREE! Se distribuie numai catre developeri. Multumeste-te cu XP-ul. Macar sa-l instalezi si pe asta!
Ba da,este free si-l poti folosi legal pana la inceputul lunii iunie 2007.Din pacate a fost disponibil ptr download pana ieri inclusiv deoarece s-a ajuns la numarul maxim de beta testeri.Aici sursa informatiei. Eu mi-am facut cont la Microsoft si mi-au trimis licenta ptr 10 calculoare.
Asta e mail-ul pe care l-am primit de la ei :
Please keep this e-mail for your records.
Thank you for your interest in Microsoft Windows Vista Beta 2. This
email contains information on how to access the download and the Product
Key (below) you will need to install Windows Vista. You may install Beta
2 on up to 10 PCs using the same Product Key.
Please use the appropriate link below to access the download site for
the language and edition you want:
da pentru ca trebuie neaparat sa-l downloadezi de pe un PC ,nu vrea decat cu download manager-ul lor.Eu am incercat pe Windows sa-l scot cu IDM si nu a vrut,a trebit sa instalez managerul de la Microsoft care are 1 Mb.
Altfel nu vrea
da pentru ca trebuie neaparat sa-l downloadezi de pe un PC ,nu vrea decat cu download manager-ul lor.Eu am incercat pe Windows sa-l scot cu IDM si nu a vrut,a trebit sa instalez managerul de la Microsoft care are 1 Mb.
Altfel nu vrea