2 din 2
2
Boot Camp
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Dar pana la urma cum e, merge vista-ul pe bootcamp, ca parca as incerca sa vad cum mere. Dar mai mult ca sigur nu mai ai ce sa faci cu driverele pe care ti le da boot camp-ul

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Daca fac rost de dvd cu vista eu incerc.Nu stiu daca sunt suficienti cei 512 mega de ram din mac.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06

Din cate am auzit,merge,iar cu driverele ,vad ca pe PC daca nu ai drivere de Vista ,speciale,le vrea si pe alea de XP.
Asa ca ,poti incerca!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

De mers, merge, mai greu, dar merge ca am incercat pe un pc, insa cred ca mai mult o sa te enervezi, inca e beta si e varza. Poate cand o sa apara finalul o sa iasa o varianta de Parallel Workstation si nu ar fii rau(asta daca nu le rupe mucii Leopard cu o varianta de virtualizare inclusa in sistem)

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06

Am 1 GB Ram si P4 @ 2 GHz, ATI 9600 PRO (sistem original HP) de care sunt destul de multumit si nu mi-a facut niciodata probleme,insa in Vista tot a dat un ecran albastru si in rest se misca precum XP-ul pe 128 MB RAM.Am scos toate efectele grafice si cam acelasi lucru.Plus ca ocupa aproape 9 GB spatiu pe HDD doar cu driveri,nu stiu ce tot instaleaza acolo…..
    Schimbari majore in el,unele chestii interesante dar ma asteptam la altceva. Au vrut sa uimeasca atat de tare cu noul sistem de operare incat au dat-o in bara rau de tot.
    Oricum ,fata de versiunil beta anterioare ,asa mai merge dar mai au mult de lucru la el.

Semnătură 

2 din 2
2