Achizitie iPhone 3GS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.12.08

Pe 10 luna aceasta pleca o cunostinta in US si ma gandesc sa imi cumpar un iPhone. Vreau sa stiu daca trebuie decodat sau ceva de genu. Teoretic nu pt ca il iau la liber 600$ sau 700$ depinde de GB. Cineva mi-a zis ca nu se poate cumpara la liber din apple store, este adevarat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

il cumpara la liber dar e blocat pe reteau din US. in momenu asta daca il cumperi va veni cu SW 3.1 si nu vei putea sa i faci jailbreak si unlock. poti sa il iei si sa astepti sa iasa jailbreak ul si unlock ul pentru 3.1 ( nu se stie cand dar se asteapta curand…...) daca vrei sa il iei deblocat din fabrica trebuie sa il iei din anumite tari ( romania, italia) si sa il deblochezi apoi legal tot la ei ( cred ca ti-l deblocheaza ei atunci pe loc daca il iei la liber).

daca gresesc sa ma corecteze cineva

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.09.09

ads

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.09.09

Nu stiu daca o sa poata sa-ti cumpere cunostinta ta asa usor un iphone! Cativa prieteni de-ai mei s-au intors sapt. trecuta din NY si oricat au incercat/insistat sa cumpere un telefon din Apple Store sau de la AT&T, raspunsul a fost mereu acelasi: Nu se poate! Ori ii puneau sa-si faca abonament ori sa-si prelungeasca abonametul (in cazul in care aveau). Orice telefon care pleaca acum de la ei din magazin are soft-ul 3.1 instalat si este blocat pe AT&T… dar nu cred ca va mai dura mult pana va putea fi decodat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

In state nu se decodeaza oficial?la noi e 100euro si il poti folosi in ce retea vrei.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

de la Orange il iei cu 550 EURO fara abonament si ti-l decodeaza GRATIS
nasol e ca astepti si o luna

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
STef… - 02 Octombrie 2009 07:56 AM

de la Orange il iei cu 550 EURO fara abonament si ti-l decodeaza GRATIS
nasol e ca astepti si o luna

gratis?
eu stiam ca e 100euro.
l-as decoda si eu pe al meu,a expirat abonamentul dar nu il decodeaza gratis.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.12.08

asta este macar incerc, mia zis un prieten care a luat 4 bucati cand a aparut primu iPhone prin 2007 parca, la apple store nu ti-l da decat daca ai social security number, si la gasit la un magazin de electronice si la luat la liber dar codat si a dat si doar 350$ ca era promotie de craciun.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu zic ca e imposibil sa nu se vanda la liber(la un pret mai mare normal).
peste tot in lumea asta se vand la liber…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

deci, am fost saptamana asta la Orange, sediul central de pe Lascar Catargiu (Piata Victoriei) sa-mi comand un 3Gs
am cerut unul la liber (fara abonament), tipa de la ghiseu nu a stiut sa-mi spuna cat timp trebuie sa astept (probabil o luna) si am intrebat-o daca ma costa decodarea, avand in vedere ca e o lege care obliga operatorii sa le decodeze gratis si mi-a confirmat ca da, se decodeaza gratuit.
pretul este cel de pe situl Orange - 549 EURO pentru un 3Gs 16GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

In state iPhone-ul este strict legat de AT&T deci chiar si preturile la liber sunt tot pentru cei care au serviciul de la AT&T dar nu vor sa se lege cu contract, daca vrei sa-ti cumperi iPhone la liber trebuie sa ai “un prieten” care are abonament la AT&T si chiar daca are deja iPhone, le zice ca si-a pierdut tel. si nu vrea modificari la contract vrea iPhone la pret intreg…....asta e singura metoda….ce se intampla in 2007 era alta poveste….cat despre orange si decodare, daca l-ai cumparat la pret intreg decodarea tre’sa fie gratuita, daca ai primit discount decodarea costa 100 de euro, daca esti inca in contract costa mai mult…

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4