am inteles ca se pot trimite SMS-uri direct din Adress Book, daca ai un telefon cu BT…
eu am un V800 de la SonyErcsson, am sincronizat agenda, i-am imperecheat cu iSync, dar la optiunea “SMS Message” din Adress Book, nu trimite nimic.
nici daca selectez “Dial With….” nu se intampla nimic….
Ma poate ajuta cineva?
Dai drumu la BT. Apesi pe butonul de pair din address book. Dupa ce se imperecheaza, se aprinde albastru. Dai click dreapta pe numarul de tel al contactului (card) tau si dai SMS Message. Scrii textul si dai Send.
Asta daca vrei neaparat sa folosesti Address Book-ul pentru asta. Eu nu ma despart de BluePhoneElite pentru ca ma lasa sa salvez sms-urile din memorie, sa raspund sau sa dau reject din calculator si multe alte chestii. Nu e free. PM pentru detalii.
am si eu o problema legata de SMS si BT….. inainte de 10.4.7 mergea struna, acum, apas pe butonul PAIR, sta aprins cam 5-10 secunde si apoi moare….. nush ce sa-i fac
Dai drumu la BT. Apesi pe butonul de pair din address book. Dupa ce se imperecheaza, se aprinde albastru. Dai click dreapta pe numarul de tel al contactului (card) tau si dai SMS Message. Scrii textul si dai Send.
Asta daca vrei neaparat sa folosesti Address Book-ul pentru asta. Eu nu ma despart de BluePhoneElite pentru ca ma lasa sa salvez sms-urile din memorie, sa raspund sau sa dau reject din calculator si multe alte chestii. Nu e free. PM pentru detalii.
Si eu folosesc intr-una BluePhoneElite dar nu reusesc sa trimit SMS-uri cu el:(
Am incercat de toate, se pare ca telefonul meu ( SE P910i) este o mare exceptie de la buna intelegere intre Apple si SonyEricsson.Merge brici cu sunat, cu Salling-ul si tot ce mai trebuie dar nu si SMS, nici din Address Book, nici din BPE.
Poti te rog sa-mi dai un PM configuratia ta din BPE?
Multumesc.
Si eu folosesc intr-una BluePhoneElite dar nu reusesc sa trimit SMS-uri cu el:(
Am incercat de toate, se pare ca telefonul meu ( SE P910i) este o mare exceptie de la buna intelegere intre Apple si SonyEricsson.Merge brici cu sunat, cu Salling-ul si tot ce mai trebuie dar nu si SMS, nici din Address Book, nici din BPE.
Poti te rog sa-mi dai un PM configuratia ta din BPE?
Multumesc.
Configuratie??? La mine e totul pe default. Trimit SMSuri garla, si le mai dau si Flash SMS ca sa le apara direct pe ecran, ca cele de la Vodafone cu costurile.
Ah… poate va ajuta asta: uneori BPE zice ca message failed atunci cand e prea lung SMSul, dar in fapt, ajunge doar trunchiat. Nu stie sa le imparta automat in mai multe mesaje. Asta pe T68i. K700ele merge fara nici o problema pana acum.
In AB, e mai simplu ca-ti zice cate caractere mai ai voie sa scrii.
Multumesc, m-ai pus pe ganduri, am sapat si am aflat: dat fiind ca am un Apple destept si un smartphone ( Sony Ericsson P910) nu se inteleg intre ele.
De exemplu la BPE , telefonul meu este dat pe lista celor cu care BPE se joaca doar pe call nu si pe SMS.Acelasi lucru si pe message2net, Sony Ericsson-da, Sony Ericsson Smart Phone -niet;(