Cont yahoo
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Un cont de yahoo dezactivat de persoana care îl folosea, poate fi reactivat de către altcineva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă îî cunoști parola și numele de utilizator
sau după o perioadă mai mare de timp după ce dispare din baza de date a userilor de mail

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Așa, faza ciudată era că nu știu de unde îl avea și pe fratele meu în listă.

Am dedus acest lucru deoarece l-a adăugat în listă pe fratele meu. Teoretic, dacă ar fi vorba de o reciclare a id-urilor după ce eu l-am dezactivat cu mânuța mea, nu ar avea de unde să aibă id-ul fratelui meu, id care era înainte în lista id-ului meu vechi, cel cu care am acum probleme.

Am impresia că era cineva care, fie-mi știa parola, deși mă cam îndoiesc, fie m-a hackuit. Nu înțeleg de ce l-a adăugat pe fratele meu. Bine, asta pe lângă întrebarea de bază „De unde cunoaște id-ul?”.

Într-o altă ordine de idei, credeți că aș putea găsi un program care să-mi permită aflarea locului în care se conectează respectivul id?

Vă mulțumesc!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca primesti un mail de la el, poate…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
sebastianH - 02 Octombrie 2009 07:30 AM

dacă ar fi vorba de o reciclare a id-urilor după ce eu l-am dezactivat cu mânuța mea

ce anume inseamna “l-am dezactivat”? ori l-ai sters, ori nu l-ai mai folosit de mult timp. ID-urile sterse sint disponibile pt re-inregistrare dupa 6 luni (caz in care nimic din informatia anterioara nu e stocata), ID nefolosit de mult timp poate fi reactivat prin simpla reintroducere a parolei caz in care cea mai mare parte a profilului legat de ID-ul respectiv se pastreaza. Un ID sters continua sa apara in lista de contacte a prietenilor avuti, daca acestia nu l-au sters manual.
deci ai facut “delete account” sau l-ai lasat sa zaca nefolosit?

P.S. cred ca trebuie sa fac etilotestul…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
sebastianH - 02 Octombrie 2009 07:30 AM

Așa, faza ciudată era că nu știu de unde îl avea și pe fratele meu în listă.

Am dedus acest lucru deoarece l-a adăugat în listă pe fratele meu. Teoretic, dacă ar fi vorba de o reciclare a id-urilor după ce eu l-am dezactivat cu mânuța mea, nu ar avea de unde să aibă id-ul fratelui meu, id care era înainte în lista id-ului meu vechi, cel cu care am acum probleme.

Am impresia că era cineva care, fie-mi știa parola, deși mă cam îndoiesc, fie m-a hackuit. Nu înțeleg de ce l-a adăugat pe fratele meu. Bine, asta pe lângă întrebarea de bază „De unde cunoaște id-ul?”.

Într-o altă ordine de idei, credeți că aș putea găsi un program care să-mi permită aflarea locului în care se conectează respectivul id?

Vă mulțumesc!

scrie un mail la adresa respectiva iar cand iti raspune verifica header-ul aici

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein