Am si eu o problema cu un router D-link DI-524 al prietenei mele.
iPhone-ul meu cand e conectat prin wifi ii scade semnalul pana la o linie si merge foarte foarte greu,cateodata isi revine dar de cele mai multe ori merge foarte greu.
Laptop-ul cu windows merge fara nici o problema.
Mai am si un blackberry curve 8900 care se conecteaza prin wifi dar browser-ul nu poate incarca nici macar o pagina.
Vreo idee care e problema?
De cand am iPhone-ul mi-a mers internetul perfect prin wifi din toate locatile posibile in afara de acest router.
am avut si eu aceeasi problema cu exact acelasi router. (este un topic la internet si networking) sigura rezolvare pe care am gasit-o a fost sa schimb routerul.
Am postat eu in topicul despre problemele de criptare la wi fi. Acelasi router. Alege ca metoda de criptare din setup-ul router-ului WPA PSK, cu varianta TKIP, la mine a functionat perfect varianta asta.
E foarte posibil in cazul asta sa fie o problema de firmware. Al meu e ceva mai vechi, cred ca are cel putin 2 ani, si nu i-am facut nici un update. Pe WPA-PSK/WPA2-PSK nu se conecta absolut deloc.
E foarte posibil in cazul asta sa fie o problema de firmware. Al meu e ceva mai vechi, cred ca are cel putin 2 ani, si nu i-am facut nici un update. Pe WPA-PSK/WPA2-PSK nu se conecta absolut deloc.
Pai aceasta criptare o folosesc si am problemele descrise
dar de ce nu schimbi criptarea, asa cum am facut eu? E mai simplu si nici nu ai absolut nimic de pierdut.
deci am incercat toate variantele de criptate,am lasat si fara criptare si se comporta la fel.
as incerca sa fac un downgrade dar nu stiu cum,acest router nu se mai afla in productie si sa iau de pe nu stiu ce torente firmware-ul nu ma risc.
Confirm si eu solutia mentionata mai sus, chiar am fost la o geana de o criza de nervi legata de imposibilitatea de a ma conecta prin wireless cu DI-524. Adica ma conectam, dar trafic nu puteam sa fac.