2 din 2
2
iPhone si d-link DI-524
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Downgrade faci la fel cum faci upgrade, downloadezi versiunea de firmware de care ai nevoie si din meniul routerului o selectezi, easy as pie!
Si la mine mai comenteaza, acum folosesc criptare wep de 10 caractere si merge bine. Se conecteaza cu o liniutza dar dupa 10 secunde e full si merge bine.
Daca te conecezi si nu iti merge internetul, selectezi conexiunea din ihpone (click pe sageata albastra) si pui totul automat, inclusiv HTTP proxy (routerul vezi sa fie DHCP), altfel pui setarile statice ale routerului si http proxy auto.
Mai poti incerca sa pui dns-urile manual chiar daca ai setari din router pe DHCP. Eu folosesc o conexiune RDS si nu imi ia DNS-urile nici pe mac nici pe pc, nici pe iphone.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

si eu am routerul asta si pana acum o luna am folosit un itouch 2g si nu am avut niciodata probleme cu conectarea. mi-am luat un iphone 3g si nu vrea sa mearga cum trebuie. exact aceleasi simptome, se conecteaza, scade la o linie… o sa incerc setarea criptarii si pe urma fw-ul. multam anticipat oricum

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
silencer - 21 Octombrie 2009 09:49 PM

si eu am routerul asta si pana acum o luna am folosit un itouch 2g si nu am avut niciodata probleme cu conectarea. mi-am luat un iphone 3g si nu vrea sa mearga cum trebuie. exact aceleasi simptome, se conecteaza, scade la o linie… o sa incerc setarea criptarii si pe urma fw-ul. multam anticipat oricum

Daca gasesti o solutie te rog sa ma anunti si pe mine.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

am incercat aseara criptarea si a mers. circa 2 minute… Am sa incerc si fw downgrade dar nu promit nimic. in schimb, mai am un router MSI cu care mergea perfect si iphone-ul si macul si un laptop HP. pe urma mi-a dat o eroare de conectare macul si m-am intors la dlink.. cu dlinkul nu pot conecta hp-ul decat prin cablu si are acoperirea mult mai mica… e foarte frustrant. am sa te anunt cand rezolv ceva.

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

2 din 2
2