Cei de la Dev-Team au lansat ultima versiunea de PwnageTool care suporta ultima versiune de OS, 3.1 si pt ultimul model de iPhone, 3Gs.
Cu toate astea sa nu va pacaliti:
DACA IPHONE-UL VOSTRU 3G/3Gs VINE PREINSTALAT CU 3.1 ACEST PROGRAM NU VA MERGE PT VOI PT CA BASEBANDU-L ESTE DEJA UPGRADAT LA ULTIMA VERSIUNEA CARE NU ESTE SUPORTATA DE PWNAGETOOL 3.1.3.
Acest program va merge (in cazul celor cu 3G sau 3Gs) numai daca iPhone-ul a fost Pwn-uit la 3.0 sau 3.0.1…in cazul acesta, PwnageTool 3.1.3 trece peste update-ul de baseband astfel incat telefonul va fi deblocat in continuare.
Tot ce trebuie sa faceti este sa download-ati programul (verificati intotdeauna SHA1 - SHA1(PwnageTool__3.1.3.dmg)=4141b7ecd3928c3a0c954bb06c86225a56b2f3e7), rulati-l, creati custom ipsw-ul si folositi “option+restore”/“shift+restore” din iTunes.
Versiunea este numai pt MAC!!! (wich sucks!!!)
Cei care au windows si vor un custom ipsw, ma pot contacta si la cerere voi face unum, si il voi urca pe un share.
Mai multe detalii despre asta pe blocul oficial al celor de la Dev-Team aici, unde veti gasii si linkurile de download, torrent sau FTP.
DACA IPHONE-UL VOSTRU 3G/3Gs VINE PREINSTALAT CU 3.1 ACEST PROGRAM NU VA MERGE PT VOI PT CA BASEBANDU-L ESTE DEJA UPGRADAT LA ULTIMA VERSIUNEA CARE NU ESTE SUPORTATA DE PWNAGETOOL 3.1.3.
cineva pe twitter il intreba pe MuscleNerd (membru Dev-Team) urmatoarele: “I had upgraded to 3.1 but luckily saved my ecid on cydia before..then downagraded to 3.0 again Can i use the new pwnagetool now?”
MuscleNerd i-a raspuns: “so in your case, pwnagetool will let you jailbreak to 3.1 on your 3gs but not unlock (the key to unlock is never see stock 3.1)”
In aceasi situatie sunt si eu, am avut fisierele salvate pe serverul lui saurik, cu buna credinta am updatat la 3.1 pentra ca nu ma intereseaza unlock-ul, apoi am revenit f. usor la 3.0 si l-am jailbreak-uit. I’m a PC asa ca nu pot sa testez daca pot sa upgradez cu un custom 3.1. Daca mai este cineva in situatia mea si incearca va rog sa lasati un raspuns clar daca se poate sau nu.
[ Modificat: 02 Octombrie 2009 11:13 PM de Kiddo ]
Unlock de retea NU am nevoie ... raman pe reteau Orange
dar Jailbreak vreau sa-mi fac !
PS : detin iMac nu sunt cu PC
Normal ca poţi! Baseband-ul este numele dat modelului care face legătura cu reţeaua….si asta nu e suportat de versiunea 3.1.3! Dar dacă nu te interesează UNLOCK-ul poţi sa faci JB lonistit la 3Gs cu versiunea aceasta. Cititi cu atenţie ce am scris eu si cei de la Dev-team pe blogul lor.
Nu este suportat UNLOCK-ul pt 3.1 dar se poate face JB! Singura diferentza este ca atunci când creeati acel custom ipsw, nu bifati casuta UNLOCK! atât!
“PwnageTool does not support the 3GS out of the box. “
din ce am inteles eu poti face jailbreak la 3.1 numai daca ai 3.1 sau 3.0.1 pwned ADICA poti instala 3.1 jailbreakuit doar facand shift + restore la un 3.0 sau 3.0.1
daca ai 3.1 pe telefon si ai ECID salvat in Cydia atunci inseamna ca poti face downgrade. faci downgrade de la 3.1 la 3.0 ( baseband ul ramane updatat deci nu mai poti folosi Ultrasn0w) si apoi faci ca mai sus. obtii un 3GS 3.1 jailbrakuit insa va merge numai pe reteaua oficiala.
cei care au 3GS de la Orange ( deci factory unlocked) nu au de ce sa isi faca griji de baseband. problema e ca daca iei acum un 3GS el vine cu 3.1 si neavand ECID salvat in Cydia nu il poti downgrada. jailbreak la 3.1 direct din 3.1 nu merge
in primul post ai zis (PARTIAL) bine insa in ultimul te contrazici…...i-ai zis lui LST ca poate jailbreak daca isi ia acum un 3GS de la Orange cand defapt nu poate face !!!!
“BASEBANDU-L ESTE DEJA UPGRADAT LA ULTIMA VERSIUNEA CARE NU ESTE SUPORTATA DE PWNAGETOOL 3.1.3.” - TOTAL GRESIT
faci confuzie, problema lui Pwnagetool 3.1.3 nu e baseband ul ( asta e problema lui Ultrasn0w), problema lui e firmware ul 3.1
daca ai 3.0 si ECID salvat in Cydia si din gresala ai facut update la 3.1 direct din iTunes - automat ai updatat si baseband ul DAR avand ECID in Cydia tu poti sa faci downgrade. Revii la 3.0 dar ramai cu baseband ul de la 3.1. Pwnagetool 3.1.3 te ajuta sa faci jailbreak dar datorita faptului ca ai facut update direct din iTunes mai inainte si ai updatat baseband ul te vei alege cu 3GS 3.1 jailbreaked dar fara sa il poti debloca, deci no Ultrasn0w!
In concluzie ultima versiune de baseband este suportata de Pwnagetool 3.1.3 !!! Incurci Pwnagetool cu Ultrasn0w !!!!
Când ziceam ca acest program nu mege pt cei care cumpara acum un 3Gs cu 3.1, mă refeream strict la UNLOCK.
Ca si in cazul iPhone-urilor, mentionate pe blogul celor de la Dev ca fiind factory unlocked, si dacă bagi sim-ul in el si ai semnal, deci nu te interesează unlock-ul, poţi face JB doar, cu acest program.
REPET: NU SUPORTA UNLOCK-ul CELE OUT-OF-THE-BOX! DAR SE POATE FACE JB!
ATENTIE! 3GS out of the box nu poate fii jailbreakuit!!!! Citeste cu atentie ce scrie la Dev Team pe blog
” SUMMARY:
The iPhone 3GS is now supported in PwnageTool 3.1.3, assuming the phone was pwned at 3.0 or 3.0.1 - PwnageTool does not support the 3GS out of the box. If your iPhone 3GS has 3.1 preinstalled and is not Pwned then there is no tested jailbreak solution at the moment. “
te rog citeste cu atentie ca e vorba de jailbreak si nu de unlock!!!!! deci daca tu nu poti downgrada 3.1 la 3.0 atunci acel telefon nu poate fi jailbreakuit. 3.1 out of box nu poate fii downgradat la 3.0 pentru ca nu ai ECID ul in Cydia
ok, dar la cum ai scris tu acolo se intelege ca pwangetool nu merge cu noul baseband, nu ai zis nicaieri ceva de unlock sau de ultrasn0w, deci cu scuzele de riguare dar din ce ai scris tu asta se intelege iar pwnagetool nu face unlock deci nu asta e treaba lui, treaba lui e sa faca jailbreak si atat!
probabil te-ai referit la UNLOCK dar si scrii treaba asta ca sa se inteleaga exact ce vrei sa zici, ce a zis tu e cam confuz
Scriu de pe iPhone…sunt on the Go…e mai greu…m-am hazardat si am scris din memorie…acum am intrat si eu pe blogul lor. Ai dreptate, nu este suportat outofthebox.
Greşeală mea…sa stearga un adim discuţia asta si sa lase doar concluzia.
NU MERGE PROGRAMU PT TELEFOANELE
OTB CU 3.1