Multumesc lui Tom pentru ca a postat custom ipsw-ul. L-am downloadat, am conectat iPhone-ul 3GS cu 3.0 jailbreakuit pe el in recovery mode, nu in DFU, am dat shift + click pe restore in iTunes, am selectat ipsw-ul, si totul a mers brici. nici o eroare nimic. acum am 3.1 jailbreakuit :D multumesc din nou
cu placere! Imaginea care am postat-o, nu si activeaza telefonul, e doar 3.1 jailbreakuit si e doar pentru cei care au cartela originala sa activeze telefonul cu ea ( de exemplu cele cumparatae de la Orange Romania).
am un 3gs care avea 3.0.1, neupdatat “clasic”.
am urmat pasii din tutorial, am creat ipsw-ul (fara activare, pt il am luat oficial de la orange)
si dupa ce ii dau restore in itunes, cind ii bag pin-ul imi da urmatoarea eroare.
ce ar trebui sa fac, sa creez un ipsw cu activare? repet, telefonul este luat de la orange.
sim-ul mi-a crapat acum o saptamina si m-am dus la orange si mi l-au schimbat.
asta sa fie problema? nu ar fi trebuit sa imi dea o clona a vechiului sim?
astept urgent raspunsuri sa stiu ce fac. multam
@para, bagă SIM-ul în alt telefon și scoate-i PIN-ul. După care încearcă din nou, să vezi că merge. După aia poți să-l pui la loc, dacă ai nevoie așa mare de el.
OK, i-am scos pin-ul. acum incerc din nou sa instalez ipsw-ul dar imi da eroare 1604.
trebuie sa fac downgrade la 3.0? cum fac asta? am salvat fisierele alea pe cydia la vremea respectiva.
eu nu prea am inteles ce versiune de soft ai pe telefon…....aveai 3.0.1! spune ce ai acum ca sa stim ce sa iti spunem! deci ce versiune ai si daca e jailbreaked
pai fa downgrade la 3.0, fa-i jailbreak apoi din itunes shift+restore si alege versiunea de soft pusa de mine. this should work, asa a facut si Kiddo si i-a mers fara nici o problema
telefonul cu 3.0 jailbreaked trebuie pus in restore mode si apoi conectat la itunes. Spor !
Am reusit sa instalez 3.1 cu Ipsw-ul de la tine insa Nu stiu de ce Nu imi spare cydia. Deci pare ne jailbroken. Ce sa ii fac?
para, uite cum am facut eu, am avut softul 3.0 pe tel jailbreakuit cu redsn0w, am conectat iphonu’ in restore mode, nu dfu, am selectat ipsw-ul lui tom si voila, am cydia, am bagat backgrounder, five dock etc etc :D nu stiu peste ce ai sarit tu. cu ipsw-ul de la tom trebuie sa ai urmatoarele: iPhone 3GS, soft 3.0 sau 3.0.1 deja pwned, contract cu orange ca iti cere activare la final, toate astea cu telefonul conectat in restore mode, nu dfu (google the difference) bafta
dudes, io n-am inteles nimic
am un iphone 2g “facut” de un prieten. nu stiu cu ce, nu stiu cum, habar n-am, stiu doar ca merge. sau mergea mai bine zis. adica de vreo 2 zile face figurile descrise aici. toma imi zice sa pun 3.1 dar habar nu am cum. stiu ca am 3.0 pe el.
deci ce tre sa fac, cum si de unde iau?
Dudes, uite un fenomen ciudat. Mă uit la fața lu’ mediaconvertor. Îl văd om bătîrn, cu păru’ alb. Are două perechi de boașe sub nume. Și mai e și utilizator de vreo trei ani și ceva ( ceea ce vă doresc și vouă). Ce-mi spune mie asta? Că sigur știe să folosească goagăl, și că dacă era mare meseriaș în iPhone, nu întreba aici. Părerea mea. Așa că, dacă nu putem să-l ajutăm, hai să ne abținem.