2 din 2
2
eroare la scris dvd-uri dual layer
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

cel mai bine e sa nu mai bifezi optiunea de verificare a discului wink
iar întâlnirile macuser sunt anunțate aici, pe forum, în rubrica dedicată...

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.09.08

Scuze pentru literele mancate!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AV - 03 Octombrie 2009 07:18 PM

Ulterior am sters Roxio pentru ca am inteles ca inca sunt probleme de compatibilitate cu Snow Leopard. Revenind…la ambele dvd-uri am primit acea eroare la final in timpul verificarii. La fel s-a intamplat si azi dvd-ul fiind scris cu Burn un utilitar de ardere gasit pe site-ul unui magazin on-line de mac “Re-store”. In fine, la final am primit aceasi eroare simultan cu ejectarea discului. Am reintrodus dvd-ul de cateva ori si nu il citea deloc, fiind ejectat. Am deschis topicul aici, am discutat cu voi, acum dupa cum am zis la inceput am reintrodus discul inca odata si merge. Cooncluzia e ca pot trage dvd-uri dl si daca mai primesc erori [in timpul verificarii] le ignor. Si cu siguranta renunt la Verbatim. De obicei folosesc TDK dar nu am gasit in format dual layer. SOOOOO, multumesc tuturo, sper ca nu v-am enervat prea tare. Asta e. Invat consultandu-ma cu voi. Byeeeeeee. SI apropo cand se face si prin Bucuresti o intalnire Macuser. Sa mai iesim in lume, sa ne facem auzita vocea…

- Toast nu are probleme pe SL. Nici versiunea 9.x nici 10.x. Unde scrie că ar fi? Eu nu știu.
- Ai făcut verificarea cum ți-am spus? Ce zice? Trece testul?
Întîlnirile macuser se anunță la rubrica Întîlniri, ultima joi a lunii. De-abia fu.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.09.08
Cattus Thraex - 03 Octombrie 2009 07:39 PM
AV - 03 Octombrie 2009 07:18 PM

Ulterior am sters Roxio pentru ca am inteles ca inca sunt probleme de compatibilitate cu Snow Leopard. Revenind…la ambele dvd-uri am primit acea eroare la final in timpul verificarii. La fel s-a intamplat si azi dvd-ul fiind scris cu Burn un utilitar de ardere gasit pe site-ul unui magazin on-line de mac “Re-store”. In fine, la final am primit aceasi eroare simultan cu ejectarea discului. Am reintrodus dvd-ul de cateva ori si nu il citea deloc, fiind ejectat. Am deschis topicul aici, am discutat cu voi, acum dupa cum am zis la inceput am reintrodus discul inca odata si merge. Cooncluzia e ca pot trage dvd-uri dl si daca mai primesc erori [in timpul verificarii] le ignor. Si cu siguranta renunt la Verbatim. De obicei folosesc TDK dar nu am gasit in format dual layer. SOOOOO, multumesc tuturo, sper ca nu v-am enervat prea tare. Asta e. Invat consultandu-ma cu voi. Byeeeeeee. SI apropo cand se face si prin Bucuresti o intalnire Macuser. Sa mai iesim in lume, sa ne facem auzita vocea…

- Toast nu are probleme pe SL. Nici versiunea 9.x nici 10.x. Unde scrie că ar fi? Eu nu știu.
- Ai făcut verificarea cum ți-am spus? Ce zice? Trece testul?
Întîlnirile macuser se anunță la rubrica Întîlniri, ultima joi a lunii. De-abia fu.

http://snowleopard.wikidot.com/o-t
Ai dreptate in versiunile mentionate de tine nu sunt probleme eu aveam o versiune mai veche.
Nu am facut testul pentru ca nu am programul in calculator.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AV - 04 Octombrie 2009 08:37 AM

Ai dreptate in versiunile mentionate de tine nu sunt probleme eu aveam o versiune mai veche.
Nu am facut testul pentru ca nu am programul in calculator.

Ca principiu general de lucru cu sistemele de operare, oricare, și cu aplicațiile, oricare: nu testezi cel mai recent sistem de operare cu o aplicație mai veche de un an, deoarece fie nu merge deloc, fie are probleme de compatibilitate. Încă sînt aplicații neaduse la zi și nu rulează deloc pe SL sau rulează cu probleme.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2