buna ziua! ma poate cineva ajuta in a folosi cat mai eficient un apple tv? in ce format trebuie ca filmele pentru a le putea viziona cu apple tv? multumesc mult
buna ziua! ma poate cineva ajuta in a folosi cat mai eficient un apple tv? in ce format trebuie ca filmele pentru a le putea viziona cu apple tv? multumesc mult
Tu nu ai o documentație minimală la jucăria aia? Nu ai citit nimic despre Apple TV?
macuser.ro nu ține loc de lecturi minimale ale manualelor de utilizare.
apple tv e un device destul de rar în țara asta, din păcate
dar găsești un minim de cerințe tehnice pe pagina de la apple: http://www.apple.com/appletv/specs.html
apoi, văzând și făcând, ca tot românul, o să o scoți la capăt
succes
Eu detin acest device de mai bine de trei ani si sunt multumit de el.
Daca il folosesti cum e de la mama lui, gandeste la un ipod conectat la un TV HD…tot ce ai pe computer poti viziona prin ace appletv prin streaming sau sincroniza pe hardul intern de 40 sau 160 gb.
Daca mai sapi putin…poti adauga soft pe el Boxee XBMC,CoachSufer NitoTV care iti transforma AppleTV intrun multimedia player pentru orice format audio video.
Daca doresti informatii te rog un pm
Numa bine
PS. Eu mai cunosc pe cineva cu AppleTV din Romania deci sunt sigur doi useri ...restul no comment
De cateva zile am tot cautat informatii despre Apple TV. Aveam nevoie de un mediacente mic si care poate sa ruleze un stream video wireless.
In living am un Dune HD Center, dar nu prea mai pot sa mai uit in ultima perioada acolo (bebe aude tot ) Asa ca ma gandeam sa-mi cumpar un Apple TV. Am totusi cateva intrebari :
- pe noul firmware 3.0 se pot instama Boxee si XMBC ?
- poate sa se conecteze la un NAS Qnap 439 ?
- pot sa instalez XMBC sau Boxee daca nu am un Mac ?
- se poate schimba HDD ?
As vrea sa iau unul second de pe ebay. Are sanse sa se strice ?
De cateva zile am tot cautat informatii despre Apple TV. Aveam nevoie de un mediacente mic si care poate sa ruleze un stream video wireless.
In living am un Dune HD Center, dar nu prea mai pot sa mai uit in ultima perioada acolo (bebe aude tot ) Asa ca ma gandeam sa-mi cumpar un Apple TV. Am totusi cateva intrebari :
- pe noul firmware 3.0 se pot instama Boxee si XMBC ?
Eu inca nu am instalat 3.0 pe AppleTV ce am si oricum nu va dura mult si va fi un jailbreak si pentru 3.0
Eu mi-am acum cateva zile ca au avut la oferta cel de 40GB, pana acum sunt multumit, isi face treaba destul de bine, streaming la filme, muzica, etc.
Asteptam upgrade-ul de hardware dar sincer, in afara de bluray nu prea am mai vazut surse 1080p..
Merci de raspunsuri @PegasosII !
Mai am cateva nelamuriri. Intre timp m-am mai documentat si am si mai multe intrebari decat raspunsuri )
Am observat ca nu “vede” decat formate proprii (.mov, .mp4, .m4v). Marea majoritate a librariei de filme pe care le am sunt .avi (divx), .mkw (x264) sau .ISO (DVD).
- Cum faca sa vad aceste formate fara a fi convertite in formate proprietare mac ?
Am observat ca se poate jailbreak-ui si se pot instala aplicatii de tip media center : Boxee sau XBMC.As vrea sa fac streaming wireless de pe NAS (QNAP 439).
- Pot rula filme (macar dix-urile si DVD-urile) fara sacadare ? Este Apple TV suficient de puternic ?
- Pot download-a podcast-uri audio si video direct pe HDD intern ?
- Pot avea acces la Picassa (nu imi pun pozele pe flickr) ?
- Pot adauga filme sau poze fara a face sync cu iTunes ?
- Ma pot sincroniza cu librarii diferite de iTunes (laptop-uri diferite) ?
Merci de raspunsuri @PegasosII !
Mai am cateva nelamuriri. Intre timp m-am mai documentat si am si mai multe intrebari decat raspunsuri )
Am observat ca nu “vede” decat formate proprii (.mov, .mp4, .m4v). Marea majoritate a librariei de filme pe care le am sunt .avi (divx), .mkw (x264) sau .ISO (DVD).
- Cum faca sa vad aceste formate fara a fi convertite in formate proprietare mac ?
Daca il lasi asa cumn e poti vedea doar filmele din iTunes…el face conversia in formatul agreat de el
Am observat ca se poate jailbreak-ui si se pot instala aplicatii de tip media center : Boxee sau XBMC.As vrea sa fac streaming wireless de pe NAS (QNAP 439).
- Pot rula filme (macar dix-urile si DVD-urile) fara sacadare ? Este Apple TV suficient de puternic ?
Nu este nici o sacadare…doar cele in 1080p merg mai greu
- Pot download-a podcast-uri audio si video direct pe HDD intern ?
De la 2.4 incoace se poate daca ai un cont activat pe itunes
- Pot avea acces la Picassa (nu imi pun pozele pe flickr) ?
Cu Boxee instalat ai acces la albumele Picassa
- Pot adauga filme sau poze fara a face sync cu iTunes ?
Daca te conectezi in bonjour sau pui un hard extern..pui ce vrei acolo
- Ma pot sincroniza cu librarii diferite de iTunes (laptop-uri diferite) ?
Maxim 5 librarii
- Merita banii ???
Acum depinde de unde-l iei de la noi unde e scump sau SH sau State.
Nu, nu merită (cu excepția cazului în care poți să-l cumperi foarte foarte ieftin). Există pe piață mediacentere MULT mai dotate, fără să trebuiască să faci “jailbreak”.
Eu nu mi-aș lua AppleTV. A fost gândit strict ca un accesoriu pentru iTunes Store, și cum mie nu-mi plac lucrurile “jailbreaked”, n-aș avea ce face cu el.
[ Modificat: 03 Noiembrie 2009 07:30 AM de Tudor ]
Cei de la Western Digital au un player foarte fain, care știe să deschidă DVD-ul chiar și din .ISO.
Și știe lejer mai multe formate decât cutiuța de la Apple. Printre ele mkv, FLAC, OGG.
Ceea ce e interesant e că vine fără un harddisc atașat. Asta îți dă libertatea de a conecta prin USB ce hard vrei tu.
Ca preț, cu un hard de vreo 500 Gb (2,5”) e la jumătate din costul unui AppleTV.
[ Modificat: 03 Noiembrie 2009 07:51 AM de akbar ]
Am un player performant. HD Center de la Dune. Voiam ceva pt dormitor care sa posede următoarele caracteristici :
- sa fie mic
- sa aibă wireless (N ar fi f bine)
- sa se conecteze la un NAS (QNAP 439)
- sa pot vedea filme de pe YouTube
- suport Picasa
- posibil podcast (optional)
- sa fie ieftin (max 200 euro)
- sa ruleze .avi .iso .mkv
- sa citească subs cu diacritice
Apple TV jailbreak se pare ca este capabil de toate astea. In plus sunt oferte pe eBay care sa se incadreze la preţ.
In alta ordine de idei mi se pare japca pe fata cacfirmele distribuitoare de Apple in Romania sa vândă Apple TV cu 1700 Ron atâta timp cât Apple vinde acest produs in state cu 229 $.
Dacă in cazul Iphone se justifica diferenţa datorită faptului ca trebuie sa-ti faci abonament, in cazul Apple TV este pura hotie.
Nu pot înţelege de ce este de 3 ori mai scump. Este acelaşi produs.