2 din 6
2
apple tv - please help [sfaturi pentru folosire]
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

WowWowWow…vorba lui Borat

Vad ca se discuta mai mult de imitatiile reusite sau nereusite dupa AppleTV,piata e libera fiecare poate cumpara ce doreste in functie de cultura si necesitatile individuale.

Fiind un forum macuser eu voi fi mereu pro aceste produse,sunt alte forumuri unde se pot discuta pro mediacentere noname.
Eu numai imi bat capu sa arat ce stie un AppleTV,sa se foloseasca cu succes celelalte medicaentere oricum nu ma intereseaza de ele.

Si ca incheiere ,pana nu a fost conceput AppleTV ..doar dupa un an au inceput imitatiile dupa acest produs ,e ca si cum ai circula cu o masina ieftina langa una de lux ,amandoua circula pe sosele nu? Numa ca unul sta inghesuit la volan si celalt lejer,faceti si voi diferenta

Think Different.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Corect ! Am cantarit cele doua posibilitati… Drept va spun am fost impresionat de Xtreamer. Face o grămadă de dracii ! Pe de alta parte este plin de bug-uri ( vezi forum softpedia). Sunt convins ca unele dintre ele se vor rezolva dar sunt la fel de convins ca producătorii vor înceta suportul când nu vor mai avea vanzari (cazul tuturor NMT-urilor).

Asa ca am comandat un Apple tv. Măcar îşi păstrează valoarea si voi avea suport atat din partea lui Apple cât si a dezvoltatorilor ( XBMC, Boxee, etc)

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
enderlabs - 04 Noiembrie 2009 09:57 PM

Corect ! Am cantarit cele doua posibilitati… Drept va spun am fost impresionat de Xtreamer. Face o grămadă de dracii ! Pe de alta parte este plin de bug-uri ( vezi forum softpedia). Sunt convins ca unele dintre ele se vor rezolva dar sunt la fel de convins ca producătorii vor înceta suportul când nu vor mai avea vanzari (cazul tuturor NMT-urilor).

Asa ca am comandat un Apple tv. Măcar îşi păstrează valoarea si voi avea suport atat din partea lui Apple cât si a dezvoltatorilor ( XBMC, Boxee, etc)

Sa vezi ce comod vei sta pe sofa si urmari podcasturile preferate in streaming direct cu AppleTV,sau continutul Flickr Mobile.me sau Picassa

Daca ai si un cont valid iTunes poti “cumpara” materiale video sau audio ce sunt free la oferta dar numai de pe US Store..cel de la noi are numai Apps.

Orice nedumerire vei avea cu AppleTV poti apela cu incredere

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
PegasosII - 05 Noiembrie 2009 04:22 AM

Sa vezi ce comod vei sta pe sofa si urmari podcasturile preferate in streaming direct cu AppleTV,sau continutul Flickr Mobile.me sau Picassa

Daca ai si un cont valid iTunes poti “cumpara” materiale video sau audio ce sunt free la oferta dar numai de pe US Store..cel de la noi are numai Apps.

Orice nedumerire vei avea cu AppleTV poti apela cu incredere

Merci ! Voi apela wink

am cont pe iTunes USA.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

Apropo de Boxee : Hulu merge in Romania de pe Apple TV ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
enderlabs - 05 Noiembrie 2009 02:52 PM

Apropo de Boxee : Hulu merge in Romania de pe Apple TV ?

Hulu si CBS merg doar dacă eşti in State din păcate

dar mai sunt sute de pluginuricare merg si la noi dar nu cu filme artistice

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 01.11.09

Felicitari pentru achizitie!
Dupa ce apuci sa il butonezi, poate ma ajuti si pe mine cu un detaliu, si anume daca stie sa deschida un stream venit de pe Internet. Eu ma mai uit la TV RO cu ajutorul unor stream-uri de pe Internet (mms, rtsp, http…). Am vazut ca acolo este un tab Internet, dar in ceva prezentari pe Youtube apare doar “Youtube” si “Radio” ca si optiuni, asa ca nu mi-am putut da seama daca stie sa faca ceea ce imi doresc eu.

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Yotis - 05 Noiembrie 2009 03:43 PM

Felicitari pentru achizitie!
Dupa ce apuci sa il butonezi, poate ma ajuti si pe mine cu un detaliu, si anume daca stie sa deschida un stream venit de pe Internet. Eu ma mai uit la TV RO cu ajutorul unor stream-uri de pe Internet (mms, rtsp, http…). Am vazut ca acolo este un tab Internet, dar in ceva prezentari pe Youtube apare doar “Youtube” si “Radio” ca si optiuni, asa ca nu mi-am putut da seama daca stie sa faca ceea ce imi doresc eu.

Multumesc!

Vreau sa spun ca Antena3 se poate urmări live cu programul CouchSurfer un browser sspecial creat pentru AppleTV
Dar streamurile care cer instalarea Sopcast nu vor merge deoarece e un program Windows only
Flash merge bine pa AppleTV

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 01.11.09
PegasosII - 05 Noiembrie 2009 03:48 PM

Vreau sa spun ca Antena3 se poate urmări live cu programul CouchSurfer un browser sspecial creat pentru AppleTV
Dar streamurile care cer instalarea Sopcast nu vor merge deoarece e un program Windows only

Nu trebuie sa instalez nimic de genul Sopcast. Pot deschide stream-ul respectiv cu Mplayer, VLC ... Deci daca sistemul de pe AppleTV suporta asa ceva, atunci cred ca nu este nici o problema.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Yotis - 05 Noiembrie 2009 04:37 PM
PegasosII - 05 Noiembrie 2009 03:48 PM

Nu trebuie sa instalez nimic de genul Sopcast. Pot deschide stream-ul respectiv cu Mplayer, VLC ... Deci daca sistemul de pe AppleTV suporta asa ceva, atunci cred ca nu este nici o problema.

Trimite si mie in PM niste linkuri de acolo ca sa le testez si eu pe AppleTV.

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

Mi-a ajuns playerul Apple TV. I-am facut jailbreak (patchstick.ca) si am instalat XMBC, Boxee, Saphire, etc.
Pana acum imi place f tare.

1. In plus, am vazut ca pot instala OpenVPN pentru a vedea HULU. L-a testat cineva ?
2. Cum se opreste ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
enderlabs - 18 Noiembrie 2009 02:17 PM

Mi-a ajuns playerul Apple TV. I-am facut jailbreak (patchstick.ca) si am instalat XMBC, Boxee, Saphire, etc.
Pana acum imi place f tare.

1. In plus, am vazut ca pot instala OpenVPN pentru a vedea HULU. L-a testat cineva ?
2. Cum se opreste ?

Sa vezi Hulu din Romania? Ar fi o chestie ca e valabil doar la cetăţenii USA
O sa sap si eu

Vezi in appmenu dacă are activarea dezactivare serviciul acela ASA cum e pentru ssh,AFP,smb

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 27.11.08

Stau si ma intreb: asa cum se poate upgrada HDD la AppleTV, nu se poate face acelasi lucru si la celelalte componente (placa video, placa audio, RAM)?

Semnătură 

Mac Mini 2018, Intel Core i7 3.2 GHz, 16 Gb, 512 GB SD
Time Capsule (500 GB, dual-band & guest-networking)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Este totul onboard asa l-au facut sa fie compact

au fost incercari de a dubla ramii…dar nu am auzit rezultatul…riscul e mare sa-l faci inutilizabil si e pacat de el..merge bine asa cum a fost proiectat

Eu il am de trei ani si asa merg…upgrade doar la soft am facut ..hardul a ramas tot ala de 40 Gb in schimb am conectat unul de 1Tb extern pe usb

O singura frana are filmele 1080p merg sacadat din cauza procesorului si placii grafice si ram

Probabil va apare un model mai nou care va suporta pe deplin HD 1080p

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
PegasosII - 28 Decembrie 2009 11:16 PM

O singura frana are filmele 1080p merg sacadat din cauza procesorului si placii grafice si ram

Probabil va apare un model mai nou care va suporta pe deplin HD 1080p

De cînd îl aștept eu pe ăla.  Deja nu mai am răbdare. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

2 din 6
2