E vorba ca la sfârşitul lui Ianuarie va fi un Keynote si se vor anunţa produsele Anului
oricum pentru HD e nevoie si de telezizoarele FullHD ...alea Hd ready merg pana la 1080i care pentru AppleTV e chiar bun
Pe Itunes Store au filme si podcasturi HD la 720p si sunet Digital care merg fără sacadare pe AppleTV
chiar si mkv cele de 720p merg bine ,doar ce e full HD mI greu
Pentru Apple acest device e OK din punctul lor de vedere…suporta 100% tot continutul iTunes,doar pentru cei care il folosesc cu patchuit se simte nevoia de update in legatura cu puterea de calcul.
Deci daca il folosesti asa cum este de la Apple ...nu ai ce reprosa
Am si eu o intrebare simpla: poate nu am inteles prea bine,dar apple tv nu ruleaza decat fisierele specifice. Cum se pot aduce fisierele gen mkv,iso,avi, etc. de pe mac pe un HD TV?
Ma gandeam sa imi comand si eu o jucarie dintr-asta din america, dar dupa ce am citit aici (si nu vreau sa supar pe cei care sustin produsele mac - si mie imi plac foarte mult) nu prea te poate ajuta aici in RO unde multi ne luam filme de pe net (filelist,torrentbits si alte locuri ca astea).
Si am inteles ca xtreamerul ala care l-a postat cineva nu e nici el prea ok….
Am si eu o intrebare simpla: poate nu am inteles prea bine,dar apple tv nu ruleaza decat fisierele specifice. Cum se pot aduce fisierele gen mkv,iso,avi, etc. de pe mac pe un HD TV?
Ma gandeam sa imi comand si eu o jucarie dintr-asta din america, dar dupa ce am citit aici (si nu vreau sa supar pe cei care sustin produsele mac - si mie imi plac foarte mult) nu prea te poate ajuta aici in RO unde multi ne luam filme de pe net (filelist,torrentbits si alte locuri ca astea).
Eu folosesc un MacMini (IC2D) ca si media center, pe cablu DVI - HDMI. Face Apple TV ceva ce nu stie un Mac normal? Ar fi un “upgrade” sau mai degraba downgrade?
AppleTV e mult mai ieftin ,consuma mai putin daca ai un Macmini care sa-l lasi tot timpu pe post de Mediacenter nui nici o problema.
Faci aceleasi lucruri aproape…poate 1080p merge mai bine pe MacMini,dar nu sunt inca posesor a multor filme in acest format…720p merg excelent pe TV Hdready ce am.
Scuze…n-am citit bine…. ai Mini-ul conectat direct la TV..
In cazul meu farmecul lui AppleTV este ca ...iMac-ul este in birou iar AppleTv-ul este in sufragerie conectat wireless la Imac. Cand vin seara obosit sau daca am musafiri le pun pozele de la nunta ca sa ma enervez si apoi pun un film HD sa ma calmez..sau pur si simplu ascult muzica care o am pe Itune in timp ce caut noutati pe YouTube. Softul plus cu telecomanda face totul.Mai trebuie sa-i pui aTV pentru a vedea si celelate formate. In rest e un procesor ieftin si un pic de memorie ambalata frumos intr-o carcasa. Cu 12 milioane poti face mai multe daca ai timp, daca te pricepi si daca ai un sertar langa televizor unde sa le arunci( pentru ca designul nu-l putem egala).
Va urez succesuri