Ajutati-ma si pe mine cu o problema.
Am achizitionat un AppleTV de 160Gb
I-am facut jailbrake (XBMC SI BOXEE)
Filmele 720p merg intrerupt. Se vad sacadat si se decaleaza sunetul
Vad aici pe forum ca la alti utilizatori functioneaza perfect.
Sau spuneti-mi un converter bun pentru mac si windows (mkv in m4v)
Alege doar filmele 720p in format avi….mkv cere resurse pentru procesorul de 1ghz
eu ocolesc mkv ,avi merge mult mai bine
eventual dezactivezi digital out la mkv si mai castigi
Ajutati-ma si pe mine cu o problema.
Am achizitionat un AppleTV de 160Gb
I-am facut jailbrake (XBMC SI BOXEE)
Filmele 720p merg intrerupt. Se vad sacadat si se decaleaza sunetul
Vad aici pe forum ca la alti utilizatori functioneaza perfect.
Sau spuneti-mi un converter bun pentru mac si windows (mkv in m4v)
Multumesc
HandBrake, RoadMovie, iSubtitle si VisualHub
Toate astea iti transforma cam orice format (cu rabdare) in format AppleTV
Sau mai bine ia un HDX BD1 si vinde appletv-ul
Imi pare rau ca trebuie sa o spun… dar AppleTV e cam depasit. Si o zic din pozitia unui care a tot asteptat ca nea’ Jobbs sa scoata un nou model mai performant si cu o capacitate de stocare mai mare. Pana la urma am abandonat orice asteptare si mi-am luat un E-Boda de care sunt destul de multumit. Sper din tot sufletul ca Apple sa nu il mai considere ca fiind un “hobby”.
PegasosII - 06 Mai 2010 08:10 AM
este asa optimizat pentru rulat conţinut iTunes si streaming din reţea?
Continut iTunes? Nu folosesc asa ceva. Am alte formate, ca de fapt 90% din cei de pe forum.
De fapt fiecare are gustul lui…uni nici nu ştiu ce aia podcast sau iTunes U
Decât sa am varza pe hard mai bine organizate cu iTunes si Genius
AppleTV e depăşit pentru cei care nici nu au pus mana pe el….si toooot au aşteptat ,asa apuci in mileniului viitor sa iei ceva
Asta e, pretene, noi astia din Moldova suntem mai inapoiati (si intelectual si ca nivel de civilizatie) decat Domniile Voastre care locuiti in “fruncea tarii”. Dar crede-ne ca incercam sa evoluam si sa descoperim apa calda si curentul electric.
In Ro sunt foarte putini useri AppleTV…de aceea e asa de linişte pe acest forum
ar mai fi soluţii ca XBox 360 sa fie transformat in media centre dar consumul de curent e mult mai mare si la fel si zgomotul creat de ventilatoare
Tot urmăresc devisurile astea mediapleyre cum le zice si sunt de vapt nişte DVD playere fără unitate disk si cu funcţii minimale
rulează Linux si multe funcţionează cam buggy
Googe pare ca va scoate un GoogleTV sa vedem ce va demonstra
mai exista si un proiect de la Boxee un device pe care e preinstalat acel program
Eu zic ca pentru un utilizator modest 720p e o rezolutie ok si merge pe toate TV LCD HDReady
Cine ştie poate Apple va lansa un nou model (ca au trecut trei ani de la lansare) si atunci îl voi muta in dormitor AppleTV ca in Living sa fie cel nou
Eu sunt fan apple, si au produse bune, dar Apple TV e surclasat total de o gramada de produse. Poate nu ai auzit de Popcorn Hour. Face absolut tot ce face Apple TV de 3 ori mai bine si inca extrem de multe chestii in plus. Sunt o gramada de scripturi si addon-uri la el. http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog
Am văzut si pe YouTube demonstratii la acest PopCorn Hour…degeaba nu ajunge la funcţiile lui AppleTV
nu ştiu ce are in plus ca zici de trei ori mai bun
ai butonat ca ştii?
Dacă doresti îţi trimit câteva materiale filmare cum funcţionează acum AppleTV meu ca sa dai seama de diferenţa concret