iPhone 2G nu poate primi apeluri si cu probleme la baterie (cred)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Se da iPhone 2G si cu OS 3.0
In el e o cartela cosmote. Se poate suna de pe el dar nu pot fi sunat. Daca se apeleaza nr de pe cartela din el: sunteti in reteaua cosmote blabla
Am pus cartela intr-un alt telefon si e ok, pot fi apelat pe acel numar.
Am pus alta cartela (un orange) in iPhone si totul e OK, pot fi apelat.
WTF?!

L-am tinut toata noaptea in dock-ul conectat la Mac iar cand l-am scos, bateria imi indica cca 50%. Cam in 2-3h eram “pe rosu”.

Ieri a fost totul OK, puteam fi apelat. Coincidenta face ca ieri sa raman fara curent in baterie si eram in oras. S-a consumat de tot. Am ajuns acasa in jurul orei 15 si l-am pus la incarcat. Dupa cateva ore l-am scos din dock si nu era incarcat full. Seara, asa cum am zis mai sus, l-am pus iar si parca nu mai vrea sa incarce. Tind sa cred ca cele 2 probleme au aparut simultan dar nu inteleg legatura si cauza.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Mi-a facut si mie probleme 3.0 cu bateria. Pune 3.1 pe el. Dacă tot nu se rezolvă, schimbă SIM-ul la Cosmote, că e posibil să fie prăjit, sau pe cale să fie.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

aceeasi problema cu cartela cosmote. mi-am luat una de vodafone si merge super, plus ca pe vodafone am si net wink

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

dupa update la 3.0 am avut si eu problema mare cu bateria pe 2G
abia il scoteam de la incarcat
si tot asa in cateva ore de standby numai mi se ducea bateria la mai mult de jumate in jos
am intrat in panica totala credeam ca bateria e dusa

DAR

am instalat din Cydia ... BosPrefs si am facut setarile din pozele atasate
desi e dat OFF la tot in afara de iPhone
WiFi merge automat se conecteaza ... mobile net pe GPRS merge (sunt pe Vodafone cu 2G)
functioneaza normal chiar daca am dat OFF la tot

am mai inchis tot ce tine de Push si Notifications

si ca rezultat iPhone 2G si-a revenit complet
acum ma tine bateria ca la inceputuri

nu stiu daca va merge si la altii dar la mine merge

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

buun, azi in jur de ora 15 am pus iPhone-ul la incarcat…era pe rosu. acum cateva minute l-am scos deoarece imi indica 100%. sa vedem cat tine. tot nu pot fi apelat. am instalat BossPrefs si am facut setarile la fel ca la LST

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

cosmote sucks. ia-ti un vodafone

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

io-s multumit de ce-mi ofera cosmote pt 5 euro, pana acum n-am avut probleme si-s in al 3-lea an de abonament la ei. am facut update la 3.1 sub atenta supraveghere a dl. Toma aci de fata si se pare ca cel putin pt moment e ok, pot sa fiu apelat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si eu tot pe abonament sunt la cosmote….......ai vre un internet ceva? sa ne tii la curent cu 3.1 vs. cartela cosmote

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

si eu tot pe ab sunt , vreau si euuuuuuuu internet pe cosmote ... dar nu as da 3 eur pentru 12 mb :((

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
mediaconvertor - 04 Octombrie 2009 04:57 PM

buun, azi in jur de ora 15 am pus iPhone-ul la incarcat…era pe rosu. acum cateva minute l-am scos deoarece imi indica 100%. sa vedem cat tine. tot nu pot fi apelat. am instalat BossPrefs si am facut setarile la fel ca la LST

imi pare rau ca nu e nici o schimbare prin metoda mea
stiu ca e intrebare stupida
ai dat un reboot ?
mie setarile alea din primul screen mi-au aparut asa dupa reboot

daca nici asa nu merge
o fie ceva de la simul de cosmote ?

de curiozitate
daca esti de 3 ani cu acelasi sim
o fi facut astia de la Cosmote ceva schimbari in retea si simurile mai vechi se comporta altfel ?
daca cumperi o cartela nou nouta nu abonament
si o testezi 1 incarcare
iti face la fel ?

sau cu orice alta cartela fie vodafone sau orange daca faci testul asta “babeste” gandit smile
iti face la fel ?

e o metoda babeasca intradevar
dar eu zic ca trebuie aflat daca e de la SIM / Retea sau de la Device / OS / iPhone
si singura metoda e prin eliminare zic eu

ok

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

e posibil ca sim ul sa fie destul de vechi si sa faca figuri in retea. sim uri sunt si eie upgradate mereu…........

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 27.10.09

Salutare,sunt si eu un fericit posesor al unui iphone 2G,OS 3.0 si am aceeasi problema cu apelurile ca si Mediaconvertor numai ca difera operatorul de retea care e Vodafone,pana la urma a identificat cineva problema?o fi SIM-ul,OS-ul,iPhon-ul sau operatorul de retea?

Semnătură 

Isn’t Disney World a people trap operated by a mouse?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Problema asta am avuto si eu la 2g.os 3.0.cred ca e ceva din amandoua.eu recomand downgrade.Mi se incingea telefonul cand ma jucam,si asta doar cand aveam simul bagat.Fai o proba fara sim si apunene si noua cum se comporta.Ai 80%sanse sa iti mearga bine in alta retea.La mine a mers.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Dupa cateva intrebari in stanga si-n dreapta,am ster toate aplicatiile care erau puse de mine(chestii de omorat plictiseala si iphonul) si se pare ca bug-ul acela cu apelurile a disparut,am sa mai tin si maine telefonul in teste si am sa revin dupa aceea.Numa bine!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie

Da,se pare ca unele aplicatii pot afecta functionalitatea telefonului,telefonul merge bine,toate apelurile pot fi primite.Sper sa fie si la foi aceeasi problema minora.

Semnătură