Discutii Generale ?!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

cind a deschis tudor aceasta sectiune, era pentru discutii generale…
(discutii generale = subiecte care nu se gasesc in sectiunile forumului…)

de ce oare vrem sa-i facem si lui in ciuda, si noua, ca nu putem fi atit de atenti si ordonati ca sa postam in sectiunile existente deja, unde subiectul poate fi mai usor urmarit?

sau e mai bine ‘la gramada’?
confused

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 03 Iulie 2006 01:56 PM

cind a deschis tudor aceasta sectiune, era pentru discutii generale…
(discutii generale = subiecte care nu se gasesc in sectiunile forumului…)

de ce oare vrem sa-i facem si lui in ciuda, si noua, ca nu putem fi atit de atenti si ordonati ca sa postam in sectiunile existente deja, unde subiectul poate fi mai usor urmarit?

sau e mai bine ‘la gramada’?
confused

nu e mai bine, dar e mai pe stilul național, merge…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ca obsesiv-compulsiv junior, nu pot decat sa sustin observatia lui dacuBurebista. Ordine si curatenie! Va rog si eu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Astia suntem noi romanii, nu? daca merge las-o asa. Sustin ideea lui Dacu, postati fratilor acolo unde e cazul!!!!

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

oricat aș fi de acord cu ceea ce zici si sunt de acord, topicul ăsta trebuie mutat la sugestii si reclamații… LOL

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 04 Iulie 2006 02:38 AM

oricat aș fi de acord cu ceea ce zici si sunt de acord, topicul ăsta trebuie mutat la sugestii si reclamații… LOL

Îl va fi citind cineva acolo?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu dar ideea este urmatoarea: nu neaparat noi cei care stam mai mult pe forum postam aiurea, poate se mai intampla, ci cei noi care sunt vin si pleaca si degeaba ne agitam ca nu va iesi nimic, este ceea ce este, tudor nu are timp sa stea toata ziua cu ochii pe forum, omul poate mai are si altceva de facut…

daca noi ne agitam aici acum, maine va fi cineva nou, care nu a citit nimic din ce sa scris pana acum si va posta aici, am dreptate?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 04 Iulie 2006 03:12 AM

nu dar ideea este urmatoarea: nu neaparat noi cei care stam mai mult pe forum postam aiurea, poate se mai intampla, ci cei noi care sunt vin si pleaca si degeaba ne agitam ca nu va iesi nimic, este ceea ce este, tudor nu are timp sa stea toata ziua cu ochii pe forum, omul poate mai are si altceva de facut…

daca noi ne agitam aici acum, maine va fi cineva nou, care nu a citit nimic din ce sa scris pana acum si va posta aici, am dreptate?

just

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Asta e, mai fac si eu curatenie cand am timp, dar n-ai ce sa le faci oamenilor, mai gresesc si ei.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05
Tudor - 04 Iulie 2006 12:47 PM

Asta e, mai fac si eu curatenie cand am timp, dar n-ai ce sa le faci oamenilor, mai gresesc si ei.

ca doar n-or fi Macuri!!!

numa alea-s perfecte

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
calimac - 04 Iulie 2006 04:23 PM
Tudor - 04 Iulie 2006 12:47 PM

ca doar n-or fi Macuri!!!

numa alea-s perfecte

nu-s nici ele perfecte, mai dau si chix-uri, insa sunt varianta cea mai buna

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am facut doua posturi in ultimul timp si ati vazut ca m-am straduit sa le pun unde trebuie desi intotdeauna cand caut sectiunea de software nu o gasesc si tind sa pun la osx…

Semnătură 

Mcintoshing…

‹‹ Boot Camp      Reselleri sau de unde cumpar ››