Aha, mă calific la opțiunea gratuită și nelimitată, trebuie doar să le cer modem-ul… Ceea ce e problemă, pentru că trebuie să mă duc la București doar pentru asta… Ăștia de la RDS au bază de date comună pentru toată țara (adică pot să vadă centralizat serviciile oferite în mai multe locuri către același client), dar nu pot să cer modificări de la Brașov pentru serviciile pe care le am în București…
În fine, eu mai credeam că pot să fac tethering cu telefonul…
Cum pot să verific dacă merge și de pe al meu? Unde găsesc mai multe detalii?
cum adica si pe al tau? daca merge pe al meu, merge si pe al tau.
vezi aici, aici si aici
Adică pe telefonul mei, care-i cam simpluț. Dar nu m-ar interesa să meargă neapărat pe telefon, ci dacă merge să fac tethering cu telefonul… Acum am văzut că-i cu modem USB…
Telefonul meu Digi e un Huawei din ăla simpluț, cu carcasă cauciucată... Chiar dacă merge netul pe el, nu cred că-mi poate oferi vreo experiență fantastică...
sunt 2 servicii diferite: internet mobil si internet pe mobil.
internetul mobil presupune un modem pe care-l conectati la mac.
internetul pe mobil, ultima oara cand m-am interesat nu fusese lansat nici macar in oradea. cand va fi functional presupune sa aveti un telefon care stie hsdpa. nu stiu daca o sa mearga tethering-ul pt nu am avut cum sa testez, serviciul nefiind disponibil.
Inca nu am ajuns la rds dar pe site scrie:
“Prin Digi Net Mobil poti sa te conectezi la internet atat pe telefonul tau mobil cat si pe computer sau pe laptop, prin intermediul unui modem USB”
modem-ul nu functioneaza cum sim-ul digi mobil?
La orange am net pe sim iar sim-ul il pot introduce in modem usb,la rds nu e la fel?
lasa siteul ca niciodata n-au fost prea profi la capitolul comunicare
modemul nu functioneaza cu sim-ul telefonului mobil
telefonul mobil nu iese pe net cu sim-ul din modem.
nu este exclus ca peste 1 saptamana, o luna sau un an sa se schimbe calimera.
Am primit un mesaj de la RDS (pe mobilul lor) cum ca pot beneficia de internet mobil la preturi intre 0 si 15 lei. Nu mi-a venit sa cred asa ceva pana am sunat la ei si mi-au confirmat. Din pacate am uitat sa intreb daca merge si pe MacBook-uri cu Mac OS x.
Daca cineva are asa ceva postati aici cum va merge.
La abonamentul meu de internet (de 39 lei) au zis ca am gratuit internetul mobil pana in 3gb trafic apoi e tot gratuit dar scade viteza.
E publicata de multisor oferta; am amintit-o si cu alta ocazie pe forum. Problema e ca, deocamdata, reteaua nu e implementata ca lumera in toata tara. Au inceput, ca de obicei, din Oradea; cine e din zona si e utilizator al acestui serviciu, ne poate da detalii. In Suceava, din ce mi-au spus, se implementeaza abia peste aproximativ o luna. Abia astept