8 din 9
8
Digi net mobil pe mac
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Joi air bun, in cazul in care ai vreo specie de ZTE:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/27355/P15/#228280

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

in system preferences - network iti apare modemul? daca da, selecteaza conexiunea, seteaza la “telephone number” *99# ca-n foto si da-i un connect. poate merge. ar fi bine sa-i dezactivezi pin-ul iar acest lucru il faci bagand cartela intr-un telefon mobil oarecare sau de pe IBM-ul fratelui din softul ala de configurare.

eu am avut acel huawei e220 care nici el nu avea drivere pt osx dar le-am folosit pe cele de la e1750 pe MB iar pe MacMini pe cele de la e176g

si vezi ca trebuie sa-i setezi un profil in aplicatie

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 29.10.09
nyuszi - 11 Septembrie 2010 12:57 PM

...

În mod sigur este vorba de Tehsino E1M care nu are suport pentru osx. Îl am și eu și nu am găsit nimic pentru el până acum.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Londra
Macuser din: 30.04.08

Raspund si eu cam tarziu, dar multumesc de sfaturi/pareri!

De instalat am instalat JoinAir, si am facut toate setarile cum trebuie, dar butonul de “CONNECT” a ramas ne-click-abil. Adica, programul nu merge in nici un fel, si nu vede reteaua. S-ar putea sa fie intr-adevar stick-ul/soft-ul care nu merge pe OSX, ca alta explicatie nu prea vad.

Oricum ar fi, mi se pare nasol suportul oferit de RDS/RCS. Ar trebui sa ofere soft pentru OSX, iar daca nu il ofera, sa nu scrie pe cutii ca exista pe stick si sa te ia de sus daca le dai telefon si le explici ca tu nu poti sa dai dublu-click pe un fisier .exe.

In fine, mersi! Cand ajung acasa am sa trec pe la ei, poate rezolv cumva problema. smile

Semnătură 

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 05.12.05
mediaconvertor - 04 Octombrie 2009 09:25 AM

da, totul functioneaza fara probleme.

cum e cu factura? e la fel?

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da, e la fel

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 05.12.05
mediaconvertor - 02 Octombrie 2010 02:24 PM

da, e la fel

e de luat, trec luni pe la ei

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.12.10

si la mine ramane neclickabil utonul connect. am atasat poze cum arata. ma poate ajuta cineva?

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.12.10

mentionez ca este vorba de modelul MF110, iar pe laptop cu windows merge foarte bine. any ideeas?

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
corneliuadrian - 13 Decembrie 2010 09:29 AM

mentionez ca este vorba de modelul MF110, iar pe laptop cu windows merge foarte bine. any ideeas?

Din cate se vede in imaginea postata se pare ca nu are instalat driver-ul de modem.Incearca sa-l dezinstalezi si apoi sa il instalezi inca odata caci stiu ca in momentul asta in Finder nu-ti mai apare accesul la imaginea care contine driver-ul si aplicatia.Sau o poti lua dintr-un calculator pe care nu ai instalat inca acest manager caci poti accesa in acest caz fisierele.
O alta varianata ar fii un Connection Manager care are inclus in el foarte multe drivere de MAC dar care din pacate este pe bani si inca destul de multi:
http://www.novamedia.de/index_e.html

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Corneliu, ai incercat să bagi stick-ul în alt port usb? Zice că nu ai semnal, ca nu vede cartela. Mie așa mi s-a întâmplat, să nu meargă pe un port usb și pe celălalt a mers.

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Aceiasi problema o am si eu : modem zte mf110 (modemul negru cu albastru mai exact) care a mers foarte bine pe mac (OS X 10.6.7) , si din senin nu mai vrea. L-am incercat pe un windows si merge fara probleme. Porturile usb merg bine. Am mai avut instalat pe mac un modem de la Orange , si l-am dezinstalat cu uninstallerul lor (orange internet everywhere se chema parca) e posibil sa nu mearga din cauza asta? Ar fi ciudat pentru ca totusi a mers cat erau amandoua instalate (chiar si dupa ce l-am sters pe cel orange a mai mers) Am sters si am pus de mai multe ori Join Air (aplicatia pentru modem). Cred ca am incercat tot ce se putea. Stie cineva ce as putea sa mai incerc?

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si un screenshot :

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nimeni? nici o idee?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.12.07

Am o solutie. Exista un patch pentru snow leopard. Mie mi-a mers si aveam aceeasi problema ca mirceahr.
Patch-ul se gaseste aici: http://www.zte.cl/ adica de pe site-ul lor. Link direct: http://www.zte.cl/images/stories/Patch.zip

Succes!

8 din 9
8