2 din 9
2
Digi net mobil pe mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Grigorutz - 10 Noiembrie 2009 09:39 PM

Am primit si eu stickul de la ei (intr-un final glorios).
Am instalat aplicatia si aici apare buba mare: e in chineza (sau ceva limba de-asta).

Ce naiba fac?

te pun eu în legătură cu colegii de la chineză, japoneză ori coreeană, costă cam 15-30 euro/pagina de tradus. E mult?  smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

vezi postul 4 de pe pagina anterioara. ar trebui sa-ti dea niste hint-uri

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Mama ei de treaba ca nu am gasit. Nu scrie nicaieri ca ar fi avut careva problema ca si a mea.
O sa mai caut.

Multumesc de ajutor. :D

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08
Grigorutz - 11 Noiembrie 2009 07:53 AM

Mama ei de treaba ca nu am gasit. Nu scrie nicaieri ca ar fi avut careva problema ca si a mea.
O sa mai caut.

Multumesc de ajutor. :D

Si eu am patit la fel, am sunat la ei, dar nu ofera suport pt Mac. Desi se deschide acelasi program si pe Mac si pe Windows, acel Mobile Partner, care este izbitor de asemanator indiferent de platforma.
Vezi ca prin meniurile de sus(penultimul, prima optine e limba, te duci cu mouse-ul si apare Engleza si Chineza wink ).
Pt setari Tools / Options / Profile Management alegi New, dai o denumire profilului si salvezi.
IMPORTANT: In Tools / PIN Operations sa alegi sa verifice PIN-ul de fiecare data, initial este 1234.

Cu asta se rezolva problema ta.

Daca mai ai nelamuriri, scrie aci. Bafta!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Acum l-am pus pe laptopul cu Windows 7 (de la birou) si merge brici. Am gasit cu ajutorul tau si unde e meniul sa schimb limba si cand ma duc acasa o sa schimb si pe mac in engleza.
E super jucaria. Sper doar ca in timp sa-si mai mareasca astia aria de acoperire.

Mersi mult de ajutor.

Semnătură 

—————————
PowerPC G4
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.06.09

Eu cred ca am 2 luni de cand ma tot duc la RDS sa-i intreb de modemuri si de fiecare data fetele alea imi spun ca ele nu stiu absolut nimic.

Semnătură 

Macbook 13” late 2007, core2duo @ 2.2Ghz, 4Gb ram, Hdd 320Gb
MacMini mid 2014
iPhone 4s + iPod Touch 4th Gen

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: tg-jiu
Macuser din: 20.11.09

Dirvere pentru fix de la rds de unde gasesc, si cum fac reteaua pe un mac os x

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Adica cum pentru fix? Pentru ce fix? Nu prea inteleg.

Semnătură 

—————————
PowerPC G4
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Grigorutz - 22 Noiembrie 2009 12:36 PM

Telefon fix care se conecteaza la pc cu o mufa usb din el in calculator, la pc are el drivere pe o memorie interna a telefonului

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
deluxsoft - 22 Noiembrie 2009 06:46 PM

Telefon fix care se conecteaza la pc cu o mufa usb din el in calculator, la pc are el drivere pe o memorie interna a telefonului

E un telefon fix cu modem integrat

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
deluxsoft - 23 Noiembrie 2009 07:47 AM
deluxsoft - 22 Noiembrie 2009 06:46 PM

E un telefon fix cu modem integrat

Telefonul este Huawei ETS CDMA 2 Series

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Care e castigul la acest telefon fix da mearga pe calculator? suntem in plina era a mobilitatii….

Am si eu modem 3G de la RDS….mare surpriza am avut cand am vazut cxa exista aplicatie si pentru Mac “Mobile Partner”, si merge foarte bine prin 4 mega download cu masuratorile de pe netspeed.

Simul am testat pe un iphone 3G si merge bine dar numai pe retea 3G…RDS nu are si Edge sau GPRS.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

@PegasosII: Esti norocos atunci. Netul mobil prin modem 3G de la RDS nu este disponibil in toata tara. Pana isi limpezesc ei politicile, restul naţiei trebuie sa se descurce cum poate. A, si netul prin telefonul fix RDS (cel 3G, cu sim si antena) e gratuit deocamdata.

@deluxsoft: daca ai struto-camila de telefon fix-mobil de la RDS, scoate-i cartela SIM si pune-o in orice device cu modem 3G care are drivere pt. OSX; ar trebui sa te poti conecta asa. Poate fi de exemplu un telefon mobil 3G.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
daniel.t - 29 Noiembrie 2009 12:45 AM

@PegasosII: Esti norocos atunci. Netul mobil prin modem 3G de la RDS nu este disponibil in toata tara. Pana isi limpezesc ei politicile, restul naţiei trebuie sa se descurce cum poate. A, si netul prin telefonul fix RDS (cel 3G, cu sim si antena) e gratuit deocamdata.

@deluxsoft: daca ai struto-camila de telefon fix-mobil de la RDS, scoate-i cartela SIM si pune-o in orice device cu modem 3G care are drivere pt. OSX; ar trebui sa te poti conecta asa. Poate fi de exemplu un telefon mobil 3G.

E gratuit o luna sau doua dak nu ma insel, dar viteza foarte buna smile)) pe la vreo 10-20 kps

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.12.08

Stie cineva daca in Bucuresti au activat acest serviciu ? Am fost la RDS acu 3 sapt sa intreb si au zis ca astepta modemurile si ca nu stiu absolut nimic cand se va da drumul. Ideea este ca sunt cam fraieri sa ne dea alt modem deoarece telefonul hawei (sau cum ii zice) acela cel mai ieftin are unul dintre cele mai bune modemuri 3g.

2 din 9
2