Mama ei de treaba ca nu am gasit. Nu scrie nicaieri ca ar fi avut careva problema ca si a mea.
O sa mai caut.
Multumesc de ajutor. :D
Si eu am patit la fel, am sunat la ei, dar nu ofera suport pt Mac. Desi se deschide acelasi program si pe Mac si pe Windows, acel Mobile Partner, care este izbitor de asemanator indiferent de platforma.
Vezi ca prin meniurile de sus(penultimul, prima optine e limba, te duci cu mouse-ul si apare Engleza si Chineza ).
Pt setari Tools / Options / Profile Management alegi New, dai o denumire profilului si salvezi.
IMPORTANT: In Tools / PIN Operations sa alegi sa verifice PIN-ul de fiecare data, initial este 1234.
Acum l-am pus pe laptopul cu Windows 7 (de la birou) si merge brici. Am gasit cu ajutorul tau si unde e meniul sa schimb limba si cand ma duc acasa o sa schimb si pe mac in engleza.
E super jucaria. Sper doar ca in timp sa-si mai mareasca astia aria de acoperire.
Care e castigul la acest telefon fix da mearga pe calculator? suntem in plina era a mobilitatii….
Am si eu modem 3G de la RDS….mare surpriza am avut cand am vazut cxa exista aplicatie si pentru Mac “Mobile Partner”, si merge foarte bine prin 4 mega download cu masuratorile de pe netspeed.
Simul am testat pe un iphone 3G si merge bine dar numai pe retea 3G…RDS nu are si Edge sau GPRS.
@PegasosII: Esti norocos atunci. Netul mobil prin modem 3G de la RDS nu este disponibil in toata tara. Pana isi limpezesc ei politicile, restul naţiei trebuie sa se descurce cum poate. A, si netul prin telefonul fix RDS (cel 3G, cu sim si antena) e gratuit deocamdata.
@deluxsoft: daca ai struto-camila de telefon fix-mobil de la RDS, scoate-i cartela SIM si pune-o in orice device cu modem 3G care are drivere pt. OSX; ar trebui sa te poti conecta asa. Poate fi de exemplu un telefon mobil 3G.
@PegasosII: Esti norocos atunci. Netul mobil prin modem 3G de la RDS nu este disponibil in toata tara. Pana isi limpezesc ei politicile, restul naţiei trebuie sa se descurce cum poate. A, si netul prin telefonul fix RDS (cel 3G, cu sim si antena) e gratuit deocamdata.
@deluxsoft: daca ai struto-camila de telefon fix-mobil de la RDS, scoate-i cartela SIM si pune-o in orice device cu modem 3G care are drivere pt. OSX; ar trebui sa te poti conecta asa. Poate fi de exemplu un telefon mobil 3G.
E gratuit o luna sau doua dak nu ma insel, dar viteza foarte buna )) pe la vreo 10-20 kps
Stie cineva daca in Bucuresti au activat acest serviciu ? Am fost la RDS acu 3 sapt sa intreb si au zis ca astepta modemurile si ca nu stiu absolut nimic cand se va da drumul. Ideea este ca sunt cam fraieri sa ne dea alt modem deoarece telefonul hawei (sau cum ii zice) acela cel mai ieftin are unul dintre cele mai bune modemuri 3g.