Stie cineva daca in Bucuresti au activat acest serviciu ? Am fost la RDS acu 3 sapt sa intreb si au zis ca astepta modemurile si ca nu stiu absolut nimic cand se va da drumul. Ideea este ca sunt cam fraieri sa ne dea alt modem deoarece telefonul hawei (sau cum ii zice) acela cel mai ieftin are unul dintre cele mai bune modemuri 3g.
Deci te rog frumos, eu am lucrat la ei si altceva nu stiau decat: Nu merge internet-ul dezactivati antivirus-ul
Pacat,am cele mai ieftine si pot spune si bune servicii dar cel mai prost suport tehnic din lume.
Am intrebat de ce nu pot vedea hbo pe 2 tv,am primit 3 raspunsuri diferite si se contraziceau intre ei.
Digi net mobil?poate la vara!
Tocmai am sunat la RDS si mi-au spus ca pe bucuresti inca nu e activ serviciul de internet mobil, ci doar internet PE mobil. A aflat careva cum se face tethering ?
Update: Am fost pe la ei acum juma de ora si mi-au spus ca inca nu le-au venit stickurile si sa revin pestre vre-o 2 saptamanai, ca ei spera sa vina pana de anul nou… Bull#@$% !
I-am mai intrebat ce se intampla daca vin eu cu modemul meu si ei sa imi activeze doar cartela, aparent SF-uri.
Singurul serviciu disponibil in bucuresti este cel de internet pe mobil, care se poate activa imediat, air tarifele sunt 0,05 eurocenti pentru cei care au abonament la telefonia fixs RDS si 0,10 eurocenti pentru cei fara abonament per MB. *cred ca tipa a vrut sa spuna 5 si respectiv 10 centi, dar mie EXACT asa mi-a spus…)
Felicitari, poate faci un mic review, cu viteza atinsa, ce trebuie sa facem sa mearga pe osx. Ce model este ? Este acela care arata ca un stick usb sau e cu codita.
Daca de mers merge e ok la banii astia.
Nu cred ca e treaba de infrastructura pentru ca din cate stiu eu folosesc aceasi turnuri ca si pentru telefoane, deci nu stiu in ce masura or sa faca investitii masive in altele.
Oricum, ‘om vede, sa speram ca de saptamana viitoare ne baga si noua bucurestenilor.
Eu zic ca sigur se lucreaza la infrastructura.
La aceasta viteza e degeaba.
Pe site scrie:
“In acest moment iti punem la dispozitie Digi Net Mobil in toata tara, cu viteze de 384 kbps, urmand sa marim viteza de acces pana la 7.2 Mbps, pana la sfarsitul acestui an. Locuitorii judetelor Bihor, Timis, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi beneficiaza deja de aceasta rata de transfer.”