4 din 9
4
Digi net mobil pe mac
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

Eu am de o luna si ceva, am folosit in diferite locuri din tara, cum ar fi Timisoara(acolo locuiesc si de acolo am si modemul) Drobeta Turnu Severin, pe muntele mic (mergea foarte bine) de mentionat ca in toate locatiile am avut semnal 3G si netul mergea OK !

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.12.08

Am fost la caseria RDS azi si au zis ca au modemurile dar din pacate le au pe acealea cu 3.2 mbps sau ceva de genu. Si au mai zis ca saptamana viitoare aduc de 7.2 mbps. Ce ziceti merita sa astept ?

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

digi nu are alt tip de semnal decat 3g, deci daca ai net e 3g smile

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Acu am venit de la ei. Nu aveam chef sa mai astept inca 2 saptamani (care cred ca ajungeau anul viitor) si mi-am luat modem de 3,6 mbits.
Cum l-am bagat in mac (macbook sa fiu mai exact) mi-a aparut un “cd” cu driverul pentru el, s-a instalat repede si l-am si conectat. Pana acum merge decent spre bine. Macuser pot sa jur ca l-a incarcat mai bine de cat de pe fibernet! Pana acum eu sunt multumit, mai ales ca e aproape gratis! O sa ma mai joc pe el si va spun ce si cum.
Pentru cei care decid sa nu mai astepte pana apar modemurile de 7,2, se pot duce la agentia de pe Calea Vitan a RDS (e aproape de MALL vitan) si au pe stoc modemuri de 3,6.
Atasez un speed test facut exact dupa ce l-am conectat prima data.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Update: La un nou speed test au mai crescut putin vitezele.
Acum am bagat simul in iPhone si ghici… merge din prima :D Nu am facut nici o setare, a incarcat google fara sa chitzaie!
Incerc sa fac tethering sa vad daca reusesc.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Update2: Cu tethering nu am reusit, nu apar setarile la network nu nu se activeaza butonul de tethering. Insa am reusit cu pda net. Nu merge execeptional, dar merge de MB conectat la iphone.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
BioHAZARD - 11 Decembrie 2009 10:41 PM

Eu am de o luna si ceva, am folosit in diferite locuri din tara, cum ar fi Timisoara(acolo locuiesc si de acolo am si modemul) Drobeta Turnu Severin, pe muntele mic (mergea foarte bine) de mentionat ca in toate locatiile am avut semnal 3G si netul mergea OK !

poate ne pui si noua niste imagini cu viteza atinsa smile

vromeo - 15 Decembrie 2009 01:54 PM

Update2: Cu tethering nu am reusit, nu apar setarile la network nu nu se activeaza butonul de tethering. Insa am reusit cu pda net. Nu merge execeptional, dar merge de MB conectat la iphone.

ai folosit sim-ul de voce digi mobil sau sim-ul care l-ai primit cu modem-ul usb?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Banuiesc ca vrei poza cu internetul prin telefon, voi pune maine ca acum nu sunt acasa.
In aifon am folosit simul pe care l-am primit cu modemul. Din pacate nu se poate folosi si ca telefon (accesul e restrictionat).
Banuiesc ca pentru a folosi simul digi mobil trebuie activat serviciul de internet pe mobil… acu nush, mai multe. incearca sa te duci la o reprezentanta, poate iti ofera mai multe info, ca la call-centrer sunt praf smile

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asa cum am promis, revin cu alte date referitoare la exeprienta mea cu netul mobil de la RDS.
Desi nu am reusit inca sa fac tethering am gasit o noua modalitate de a ma conecta la internet folosind iphoneul si simul digi mobil.
Nu stiu daca e permis, asa ca noi voi descrie toate etapele de conectare, dar la nevoie pot face un tutorial. M-am reconectat prin iphone de pe macbook si am facut un speed test cu rezultat bune, zic eu. Daca ma conectez cu stick-ul de la ei, viteaza e in jur de 0,5 Mbps iar prin iphone a fost de 3 ori consecutiv de peste 6,5, cu un top de 0,94. Am reusit sa il conectez atat pe wireless cat si pe cablul de date, cu rezultate asemanatoare… mac! Am bootat pe windwos cu stickul si am ajuns la aproape 2Mbps ! Sa fie oare o limitare de la ei ? Un bug in software ? totusi viteza e dubla pe windows de fiecare data! Si se apropie de performantele modemului de 7,2. Dubios oricum.

Atasez un screenshot cu MB-ul conectat prin iphone.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Cât timp nu pui lumea să folosească software piratat - poți zice exact cum ai făcut.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.12.08

http://www.speedtest.net/result/662522913.png

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Alta oferta de la RDS - alta bataie de cap.
Conform informatiilor de aici pot sa-mi fac un abonament de telefonie mobila cu 2€ (aka Digi Mobil 2 Nelimitat) la care sa adaug optiunea de internet mobil nelimitat cu 10 lei (aka Digi Net Mobil 2 Asociat Special). Asadar as avea si voce si date nelimitat pe aceeasi cartela.
Acum problema: cum reusesc sa conectez pocnitoarea de Huawei U1000s la Mac, astfel incat OSX sa-l vada ca modem 3G? A reusit cineva sa conecteze vreun telefon mobil de la RDS si sa-l foloseasca pentru internet mobil?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dar de ce sa folosesti mobilul de la RDS ? Pune sim-ul in alt telefon (obligatoriu telefon 3g, cel putin la mine numai asa a mers).
Cu telefonul lor abia am reusit sa il fac sa apara ca modem pe windows… pe mac nu am reusit sa gasesc nimic relevant.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Cu Windows i-am facut si eu cunostinta. Si la alt telefon 3G m-am gandit; oricum as vrea unul cu display decent sa pot naviga si din telefon, nu doar agatat la computer.
Hiba e ca nu am niciun alt telefon 3G deocamdata. Pana se arata o noua achizitie in buget, as vrea sa folosesc Huawei-ul, daca tot mi-l dau ei in custodie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Am luat astazi de la RDS modemul in cauza pentru a-l folosi pe Mac insa am descoperit ca are drivere doar de Windose si sunind la ei mi-au spus ca este ultimul model si ca nu au suport pentru Mac si nici nu stiu cum ma pot ajuta oficial.
Ideea e ca cei de la RDS de la reprezentanta de cartier m-au asigurat ca modemul este perfect cu Mac-ul si ca nu o sa am nici cea mai mica problema dar cind colo la proba practica,,da de unde’!.
Il pot folosi in vreun fel pe Mac avind un MBP chiar am nevoie de net mobil si asta era o varianta buna pentru mine caci nu platesc nimic.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

4 din 9
4