5 din 9
5
Digi net mobil pe mac
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

Cred ca daca o sa citesti de la inceput acest post vei primi toate raspunsurile.
Chiar daca e modem personalizat DIGI.NET.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Ce model este exact? Vezi poate gasesti aici ce-ti trebuie (e link dat de @mediaconvertor in postul 4):
http://www.thefua.ro/2009/drivere-pentru-modemurile-huawei-e220-huawei-e176g-si-huawei-e1750/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Oricum RDS habar nu are de daca merge pe Mac….eu am descoperit cand am primit modemul model Huawei E1750 si se monteaza pe Desktop cand e introdus in USB,deci merge.

Probabil a aparut alt lot si ala sa fie windous only ...naspa.

Dar poti incerca eventual cu softul de la modelul E1750 poate ai noroc.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

viteza cum este pana in prezent?
rds se laudau ca pana la 31 decembrie 2009 vom avea viteze de 3,6mb in ramnicu valcea si reconosc,pana in prezent am reusit performanta de 300kb.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
PROFESIONALUNU - 29 Ianuarie 2010 08:51 PM

Am luat astazi de la RDS modemul in cauza pentru a-l folosi pe Mac insa am descoperit ca are drivere doar de Windose si sunind la ei mi-au spus ca este ultimul model si ca nu au suport pentru Mac si nici nu stiu cum ma pot ajuta oficial.
Ideea e ca cei de la RDS de la reprezentanta de cartier m-au asigurat ca modemul este perfect cu Mac-ul si ca nu o sa am nici cea mai mica problema dar cind colo la proba practica,,da de unde’!.
Il pot folosi in vreun fel pe Mac avind un MBP chiar am nevoie de net mobil si asta era o varianta buna pentru mine caci nu platesc nimic.

incearca cu unul dintre softurile altor modele. nu am testat acest model si nu stiu exact cum sta treaba cu el dar ma gandesc ca daca a mers faza in cazul modelului E220, poate merge si-n cazul asta

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.06.09

Eu unul sunt foarte multumit de modemul celor de la RDS. Cand l-am bagat in portul usb s-a montat automat si a trebuit doar un dublu-click si mi-a instalat software-ul…..meniul era in limba engleza. Iar la capitolul viteza de download, eu sunt multumit; am vizionat ceva filme online si nu am avut niciodata probleme cu buffer-ul, iar odata trageam nu stiu ce de pe apple.com si am vazut la viteza 2mb/s.

Semnătură 

Macbook 13” late 2007, core2duo @ 2.2Ghz, 4Gb ram, Hdd 320Gb
MacMini mid 2014
iPhone 4s + iPod Touch 4th Gen

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.08.09
Cristi_M - 30 Ianuarie 2010 11:12 AM

Eu unul sunt foarte multumit de modemul celor de la RDS. Cand l-am bagat in portul usb s-a montat automat si a trebuit doar un dublu-click si mi-a instalat software-ul…..meniul era in limba engleza. Iar la capitolul viteza de download, eu sunt multumit; am vizionat ceva filme online si nu am avut niciodata probleme cu buffer-ul, iar odata trageam nu stiu ce de pe apple.com si am vazut la viteza 2mb/s.

Pe mac ai dat dublu click pe software ? Are doar pentru windows. Ce ai instalat tu ?

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
Rank
Newbie
Din: 
boboc - 11 Decembrie 2009 03:55 PM

tocmai am luat si eu modem-ul de la rds,am instalat “join air” si as dori sa stiu ce setari trebuie facute pentru internet?
tel nr? account? pass?

un link poti sa dai catre join air ?

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Am incercat cele 2 tipuri de drivere de instalare recomandate,insa nu merge de nici o culoare.Cei de la RDS mi-au spus ca aduc la fiecare transport mereu echipamente noi si ca nu ma pot ajuta,,,evident.
Le-am sugerat sa anunte ca o parte dintre modemuri nu merg pe Mac potentialilor clienti ca asa se cade.
L-am probat pe pc si merge brici insa nu prea am sanse pe Mac si asta nu e bine,,nu stiu daca o pot rezolva ca dupa cum pare nici nu exista pe site-ul Huawei tipul asta de modem,de unde suport si alte alea,,,

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.06.09
Seelview - 30 Ianuarie 2010 03:32 PM
Cristi_M - 30 Ianuarie 2010 11:12 AM

Pe mac ai dat dublu click pe software ? Are doar pentru windows. Ce ai instalat tu ?

Pai am spus ca dupa ce am bagat modemul in usb mi-a montat un drive in care era installer-ul de join air. Pe acel installer am dat dublu-click…..si gata.
Iar la setarile de internet eu nu am facut nimic….am lasat default si s-a conectat automat.

Semnătură 

Macbook 13” late 2007, core2duo @ 2.2Ghz, 4Gb ram, Hdd 320Gb
MacMini mid 2014
iPhone 4s + iPod Touch 4th Gen

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
Rank
Newbie
Din: 

Atunci am o mare rugaminte la tine Cristi: daca poti sa arhivezi programu join air.. si sa il urci pe http://www.transfer.ro (sau alt site asemanator) si sa il pui aici pe site (sau intr-un mesaj privat) ca e ultima mea sansa sa fac sa mearga modemul pe Mac.
Merci frumos.

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
PROFESIONALUNU - 30 Ianuarie 2010 04:06 PM

Am incercat cele 2 tipuri de drivere de instalare recomandate,insa nu merge de nici o culoare.Cei de la RDS mi-au spus ca aduc la fiecare transport mereu echipamente noi si ca nu ma pot ajuta,,,evident.
Le-am sugerat sa anunte ca o parte dintre modemuri nu merg pe Mac potentialilor clienti ca asa se cade.
L-am probat pe pc si merge brici insa nu prea am sanse pe Mac si asta nu e bine,,nu stiu daca o pot rezolva ca dupa cum pare nici nu exista pe site-ul Huawei tipul asta de modem,de unde suport si alte alea,,,

unii dintre noi pot doar spera ca intr-o buna zi o sa ne spui ce model e acel modem huawei

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Din poza tind sa cred ca nu e vorba deloc de un modem Huawei ci de o specie de ZTE MF xxx. Au inceput sa dea si din astea la RDS.
Purica bine modemul, cutia, brosurile lui etc. Trebuie sa scrie undeva modelul exact.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Scrie atit in carticica : M1E,nu stiu altceva daca e ZTC sau Huawei,,

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.03.08

a auzit cineva de modemuri Tehsino E1M…. tocmai am luat unu de la RDS si nush cum sa il fac sa mearga pe Leopard…..

5 din 9
5