Da, se poate folosi orice device 3G atata vreme cat lucreaza in banda de 2100 MHz (pe frecventa asta e reteaua RDS).
Desigur, trebuie sa fie decodat si sa aiba drivere de OSX. Cu alte cuvinte, e OK cel din link.
Si eu am primit un modem de la ZTE Corporation, model MF110, dar nu reusesc nici cum sa il fac sa mearga pe mac (pe pc nu am incercat, deoarece nu am unul ). Cum au zis cei de la RDS, si anume am instalat softul lor Join Air. Ce ar mai trebui sa fac? Nu ma lasa sa editez numarul de telefon in *99#, si am incercat si treaba cu pinul (enable pin, cu pin = 1234) si tot nu merge. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!
Du-te la network preferences, selecteaza modemul si pune la telephone number *99# sau #99* (nu mai stiu cum e ca nu sunt acasa si n-am laptop-ul la mine).
In Join Air seteaza un default configuration unde pui la fel, *99# sau #99*
Am și eu un modem Tehsino E1M care are doar driveri de windows. A găsit careva modalitatea de a-l instala și pe os x?
LE: fara atasament, nu-l pot pune.
Aș lua altul dar în oferta digi net mobil este doar acest model de stick. (acum, în orașul meu)
Și mi-aș dori să-l fac să meargă, dacă tot am apucat să-l văd funcțional perfect pe sistemele microsoft.
Aș lua altul dar în oferta digi net mobil este doar acest model de stick. (acum, în orașul meu)
Și mi-aș dori să-l fac să meargă, dacă tot am apucat să-l văd funcțional perfect pe sistemele microsoft.
Poti face un mic artificiu…rulezi windows prin vmware sau virtualbox si iei net cu el si dai la mac inapoi..daca rulezi in unity nici nu vei observa ca ai windowsu in spate