O sa prezinte Jobs la WWDC un previw la Leopard in ceva mai mult de o luna.
Iar sistemul va iesi probabil la inceputul lui 2007 (oricum, inainte de hasta la vista).
Cu superduper cum zice Huk nu pot din 2 motive ...1 ca nu am spatziu necesar shi 2 Super duper face erase la partitia pe care vrei sa faci back-upul..shi nici asta nu imi comvine ca mai am shi alte cheshtii pe partitzie.
Pai am zis e ceva de partitie? Am zis de .dmg si ca bootezi din ea, pe orice partitie vrei tu.
Oricum, bine ca ai trecut fara probleme. Enjoy it!
Merci Cattus cu iBack-ul am inceput sa fac back-ul. Cu superduper cum zice Huk nu pot din 2 motive ...1 ca nu am spatziu necesar shi 2 Super duper face erase la partitia pe care vrei sa faci back-upul..shi nici asta nu imi comvine ca mai am shi alte cheshtii pe partitzie. Din cate am vazut eu iBack-up e cea mai buna solutzie. I-am dat sa faca back-up la toate folderele Applications,System, Lybrary, Users… Sper sa nu fie nevoie shi de un restore.
Asha de nashpa o fi fost pt totzi care au facut upgrate shi nu erau siguri? Nu cred. Chestia e ca nu e mac-ul meu personal, ci cel de la munca, shi nu mi-ar comveni sa pierd date.
Păi ai nevoie de restore dacă faci instalare Tiger „curată”, nu upgrade (nerecomandabil, dar merge, la mine a mers).
Nu e nevoie să faci backup la aplicațiile Apple, ele vin oricum cu sistemul, poate la versiunea mai veche de Preview, care face și flipuire (dacă ai nevoie). Nici la alte aplicații nu e nevoie, le instalezi ulterior (dacă faci „clean install”, desigur).
Nu e nevoie să intri în panică, instalarea merge de la sine, iar un backup trebuie să faci oricum periodic, altfel ajungi ca cei care plîng, tot periodic, că au pierdut date esențiale.
Sa speram. Oricum nici upgrate-ul asta nu a fost greu, numai ca am fost eu putzin crizat.
omule, eu am instalat fara nici un fel de problema anul trecut tiger-ul, o versiune mai putin… oficiala (a se citi ca in locul marului scria “hp”), dual boot cu windows, prima oara cand am pus mana pe mac os, fara nici cea mai mica problema.
tu, pe un mar, te-ai dat de ceasu’ mortii ca fata la maritat
O sa prezinte Jobs la WWDC un previw la Leopard in ceva mai mult de o luna.
Iar sistemul va iesi probabil la inceputul lui 2007 (oricum, inainte de hasta la vista).
EDIT: Scuze, n-am mai stat sa citesc si restul topicurilor! Acum am descoperit postul lui amenono.
Sunt umpic off-topic.
N-ati citit pe Softpedia? Ultima prezentare a lui Vista (facuta de M$) a fost facut pe ?! Un MacBook Pro!
Ce se stie pana acum, sigur, despre Vista?
Are niste cerinte de te… indoi doar citind!
Iar pe MBP s-a miscat foarte frumos!
Dar, cum spun toti fereste-uzeri, hardware-ul Mac-urilor este net inferior celui al pisiurilor! Este dovedit din nou? Nu-i asa?
omule, eu am instalat fara nici un fel de problema anul trecut tiger-ul, o versiune mai putin… oficiala (a se citi ca in locul marului scria “hp”), dual boot cu windows, prima oara cand am pus mana pe mac os, fara nici cea mai mica problema.
tu, pe un mar, te-ai dat de ceasu’ mortii ca fata la maritat
Diferentza dintre noi doi e ca Mac-ul pe care lucr eu nu e al meu. Shi se complica oarecum problema cand ai proiecte de terminat in 2 zile, shafu’ sta cu iataganu’ deasupra capului tau shi tu te gaseshti sa faci upgrate. In situatzia asta te asiguri de 1000 de ori ca ceea ce o sa faci e sigur shi ca nu pierzi date; shi ii inebuneshti pe oamneii aia de pe macuser.ro cu aceeashi intrebare pusa de 100 de ori, pt ca shti ca sunt baietzi cumintzi shi rabdatori shi o sa-tzi raspunda de fiecare data.
ei, acuma…
mai asteptai 2 zile, predai proiectele si faceai totul linistit…:-)
Ar fi fost ideal, numai ca 2 zile e intervalul cel mai lung in care tre sa predau un proiect. De o gramada de timp imi pusesem in cap sa fac upgrade-ul, dar timpul nu mi-a permis.
Oricum bine ca a mers totul ok.
Fratilor… nu vreau sa fiu offtopic, dar:
Microshtiftul e M$ pentru ca-si baga jumatate din fonduri in reclama.
PC-urile-s pc-uri pentru ca M$-u-si face reclama; iar…
producatorii de soft fac softuri mai mult pentru M$ pentru ca userii pe M$ sunt mai multi… pentru ca au vazut reclamele.
Si tot asa.
M$ nu-mi da decat sentimentul de “infect”... inca de la 3.11
Iar acum, cand toate feedurile RSS sunt pline de “minuuuune… vista va aparea totusi, chiar daca peste o suta de ani si o mie de amanari”, mi-am spus: hai totusi sa-l testez, chiar daca-i beta.
Si? Efectul ala de ferestre 3D atunci cand dai Alt+Tab mi-a rulat cu (3 fps), iar dupa 5 secunde mi-a crapat tot sistemul (GeForce 6200 cu 256 DDRAM, P4 2,6 GHZ, 1GB ram). X-(
Iar dupa 2 restarturi si 30 de minute utilizare m-am si infectat cu un vierme.
Si vor bani pe sistemul ala. Si pe deasupra au si o mica rugaminte: “va rugam sa mai bagati ceva bani in sistemele dvs.”
Dar ei sunt totusi umani si daca-ti faci rost de un card de vista pana de craciun, poti achizitiona sistemul peste x luni cu 3 dolari discount!
Iar dashboardul mananca pe paine efectul ala de valuri pe un amarat de sistem cu video onBoard si 512 ram
Nu vreti sa faceti o categorie “i love my M$” pe forumul asta?... musai cu censored words dezactivat