Ce optiuni exista cand vine vorba de magazine de unde as putea sa cumpar un Mac(book Pro 15”, 2.16GHz)? In afara de Mac Gallery that is - ma tot amana de mai bine de o luna si in mare habar n-au cand o sa le trimita Zeul Apple comanda mea. Din cate imi spun, nu depinde de ei si inteleg - insa daca pot sa cumpar din alta parte mai repede cu siguranta nu m-ar deranja.
Ce as vrea eu ar fi o lista de reselleri Apple (a caror sursa sa nu fie tot MG) - la care sa sun si sa dau cu intrebarea legata de Macbook Pro in stoc.
Poti incerca la noumax.ro, sau pe site-uri de vanzari computere din .ro (emag etc.)
Am vazut acum cateva zile la Cora Militari MacBook Pro. Dar eu tot de la un magazin specializat as lua, macar pentru garantie.
PS Vad ca vrei de 2,16, deci trebuie adus la comanda. Nu ai alta solutie decat sa astepti.
Vorbesc prostii daca spun ca store.apple.ro = MacGallery?
M-am mai linistit, o sa astept sa vad ce se intampla la MG mai ales ca mi-au spus ceva de MBP 17” - insa nu sunt sigur ca vreau ceva asa mare.
Cred ca ar fi utila o sectiune MacUser cu ratinguri/pareri/informatii despre (putinii?) reselleri Apple din Romanica.