Daca i-ai facut jailbreak si unlock inainte sa-l updatezi la 3.1, daca ai salvaf ECID si SHSH pe serverele Cydia, daca ai folosit quickpwn pentru toate astea, daca inca rulezi pe baseband 4.x, da, POATE reusesti sa faci downgrade la 3.0.x si de acolo unlock.
Daca telefonul este folosi in Orange se POATE!!! Uite aici:http://www.iclarified.com/entries/index.php?page=1&caid=2&scid=11
Eu am facut asta si functioneaza impecabil.
baieti, am mai zis: jailbreak nu are treaba cu baseband. nu il intereseaza de baseband. ultrasn0w are treaba cu baseband ul. daca nu stiti nu va mai aruncati sa postati si sa derutati lumea, mai bine va abtineti….........
daca telefonul a fost cumparat cu 3.1 pe el nu i poti face jailbreak acum. poate ca maine poti. citeste aici: http://www.iphoneforum.ro/index.php?showtopic=954&pid=1976&st=0&#e;ntry1976;daca telefonul a fost cumparat cu 3.0 si are ECID SHSH salvat in Cydia, atunci poti sa i faci downgrade la 3.0 si de acolo sa instalezi 3.1 jeailbreaked
baieti, am mai zis: jailbreak nu are treaba cu baseband. nu il intereseaza de baseband. ultrasn0w are treaba cu baseband ul. daca nu stiti nu va mai aruncati sa postati si sa derutati lumea, mai bine va abtineti….........
daca telefonul a fost cumparat cu 3.1 pe el nu i poti face jailbreak acum. poate ca maine poti. citeste aici:
daca telefonul a fost cumparat cu 3.0 si are ECID SHSH salvat in Cydia, atunci poti sa i faci downgrade la 3.0 si de acolo sa instalezi 3.1 jeailbreaked
Daca telefonul este folosi in Orange se POATE!!! Uite aici:http://www.iclarified.com/entries/index.php?page=1&caid=2&scid=11
Eu am facut asta si functioneaza impecabil.
mersi hammer. am reusit sa ii fac jailbreak. merge bine
link ul de mai sus duce la o serie de tutoriale. pe care l-ai folosit si in mare ce pais ai facut? aveai 3.0 sau 3.1 pe telefon cand te -ai apucat de treaba? asta e cel mai important pentru ca din ce s-a scris se intelege ca tu aveai 3.1 si i-ai facut jailbreak
baieti, am mai zis: jailbreak nu are treaba cu baseband.
Baiete, unde ai citit tu cum ca am spus ca ar avea treaba cu baseband-ul?
Nu am fost suficient de clar spunand cum ca poti debloca telefonul (chiar si un 3gs) doar daca acesta ruleaza pe BB 4.x.x?
Ma rog, pana una-alta, pentru cei interesati de o solutie JB/UL, ca si mine, dealtfel, ramane sa vedem daca AppulHail este un ripoff sau se transforma in ceva concret.
In ultimele comentarii de pe blog-ul lui GeoHot am citit cum ca solutia acestuia va fi lansata, cel mai probabil, DUPA urmatorul update Apple. Tinand cont ca 3.1.2 a fost lansat acum 36 de ore, imi imaginez ca o sa mai dureze ceva zile/saptamani pana la urmatorul update de versiune minora.
Confirm funcționalitatea jailbreak-app-ului blackra1n.
Am reușit JB pe 2 3GS-uri 3.1 OTB, Orange
A durat mai puțin de un minut, aplicația este banală ca și utilizare, un singur buton mare cât casa poporului.
o găsiți la blackra1n.com, are 624KB, verificați eventual hash-ul MD5 cu cel postat pe blogul creatorului.
O soluție unlock stabilă pentru BB 5.x.x nu am găsit până acum, deși o altă grupare de ”developeri” anunța cum că o să facă publică aplicația unlock în mai puțin de 2 ore.
Să așteptăm și să vedem, zic.
După jailbreak:
Toate aplicațiile cumpărate din Appstore (evident, și cele free) funcționează fără probleme
Am reușit să instalez xxxxxxxxxx așa că și…celelalte tipuri de aplicații funcționează ireproșabil (iGo MyWay, spre exemplu)
Dacă întâmpinați probleme în procesul de jailbreak, postați aici, poate ne putem ajuta reciproc cu sfaturi.