am incercat sa fac, am completat formele si astept de 20 de ore sa intre un amarat de mail de confirmare…
Am dat resend sa il trimita din nou si zice sa imi verific meilu ca e oki….
Sugestii?
Am reusit…
insa am o nedumerire…
am incercat de pe 3 adrese diferite de acas unde am clicknet…..
si am facut de pe a 4-a adresa de mail de pe o linie RDS…
Credeti ca are vreo legatura?
ideea ca am repetat pasii la fiecare inregistrare si doar ultima a reusit…
i wonder…
Am reusit…
insa am o nedumerire…
am incercat de pe 3 adrese diferite de acas unde am clicknet…..
si am facut de pe a 4-a adresa de mail de pe o linie RDS…
Credeti ca are vreo legatura?
ideea ca am repetat pasii la fiecare inregistrare si doar ultima a reusit…
i wonder…
cum iti faci free account pe itunes store? aveti vreun tutorial care merge?
Pe scurt:
1. Intrii in store-ul in care vrei sa faci un cont( US, sau Romania, sau ce vrei tu).
2. Te pui sa cumperi o aplicatie FREE din App Store.
3. Cand te intreaba alegi sa faci cont nou, completezi formularul, si cand te intreaba cum platest, selectezi “None”.
4. Termini de facut contul cu o adresa valida din US(sau din tara unde ai ales store-ul)
5. Astepti mailul de confirmare, care in unele cazuri intarzie.
6. Validezi contul.Gata
1. de unde iau o adresa valida? poa’ sa fie orice adresa gasesc pe net?
2. exista vreo diferenta intre itunes store US si itunes store UK, de ex?
3. pot avea doua conturi cu acelasi card? de ex unul RO si unul UK?
1. de unde iau o adresa valida? poa’ sa fie orice adresa gasesc pe net?
2. exista vreo diferenta intre itunes store US si itunes store UK, de ex?
3. pot avea doua conturi cu acelasi card? de ex unul RO si unul UK?
multam
Adresa valida: aici
In principiu sunt diferente, sunt cateva aplicatii in US care in UK nu-s…dar cel mai complet este US.
Iar din punct de vedere a Podcasturilor iarasi e diferenta, si si la Music Store.
Cel mai uzual ar fi US.
Acelasi card? Pei asta ii faza nu ai card… Dar daca te refereai la cont? Nu. o adresa de email, poti folosi doar pentru un singur cont(adresa de email fiind username-ul tau)
Acelasi card? Pei asta ii faza nu ai card… Dar daca te refereai la cont? Nu. o adresa de email, poti folosi doar pentru un singur cont(adresa de email fiind username-ul tau)
pai nu trebuie sa bagi un nr de card de credit? cum platesti pe urma?
si daca trebuie posa bag acelasi nr de card pe care il folosesc pe appstore-ul de RO?
pai nu trebuie sa bagi un nr de card de credit? cum platesti pe urma?
si daca trebuie posa bag acelasi nr de card pe care il folosesc pe appstore-ul de RO?
Nu ai inteles chiar cum functioneaza sau? Titlul postului este Free iTunes account. Ceea ce vrei tu sa creezi un cont de US itunes Store, pentru a face CUMPARATURI, nu numai pentru chestiile gratis. Aici nu am inteles eu. In fine. ce vrei tu sa faci nu se poate. Daca ai card eliberat de romania, poti doar crea cont doar de romania. Daca ai card nemtesc(eliberat de o banca din germania) poti doar sa il folosesti la iTunes store-ul din germania.
Singura posibilitate ar fi daca vrei sa cumperi din US-store. Sa creezi un cont paypal valid in romania. Iti faci un cont Free(fara card) pentru US store, si cumperi Gift carduri de pe ebay cu contul tau de paypal. Preturile sunt aproximativ 18$ pentru un card de 15$, si ii ceri vanzatorului(sau te va intreba el) sa iti trimita codul redeem pe email. Este cea mai buna, si rapida metoda. Exista si gift carduri de mai multi $: 20,50,75,100 depinde.. dar pentru incercare te sfatuiesc sa incerci cu cel de 15$.
Dupa aceea cu codul primit pe email. iti vei reincarca contul tau free cu banii aceea si poti cumpara ce vrei tu in limita creditului redeem-uit. Creditul nu expira.
daca mai ai alte neclaritati in creerea conturilor paypal/ebay etc. ma poti contacta prin IM, ichat, sau PM
Sunt nou aici (acesta este de fapt primul meu post) si voiam sa va multumesc pentru sfaturi in legatura cu iTunes. Pasii pe care i-ati descris functioneaza perfect si m-am ales cu un cont free pentru iTunes.
Acum referitor la gift card-urile respective, se pot cumpara doar de pe eBay sau mai exista si alte “magazine” care vand asa ceva? Nu ca n-as avea incredere in eBay doar ca ma gandeam ca mai exista si alta posibilitate. Google mi-a sugerat cate ceva, dar la toate se aplica U.S. debit / credit card si nu am asa ceva.