Alchemize™ a devenit cel mai scump joc din App Store in weekend in semn de protest - $39.99
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Sibiu
Macuser din: 02.04.09

http://www.boygeniusreport.com/2009/10/10/apple-iphone-game-developer-protests-by-raising-price-from-2-99-to-39-99/
http://toucharcade.com/2009/10/10/a-few-more-weekend-freebies-but-an-alchemize-price-increase/
http://www.cultofmac.com/app-store-dev-sick-of-whining-morons-raises-game-price-to-forty-bucks/18284
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2009/10/app_developer_raises_price_in_protest.html

doar cateva din nenumaratele stiri…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Asta e o mișcare de marketing - deșteaptă de altfel

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ce miscare? au devenit mai cunoscuti si o sa vanda mai mult cand scade pretul? eu doar free as downloada jocul ala. oricat de bine ar arata, e un joc stupid.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

mi se pare mie sau ești cam răutăcios cu ceilalți programatori de iphone?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

de ce sa fie rau ?
daca nu ii place trebe sa minta ?!
mare lucru nene,gusturile nu se discuta…
uite,si eu imi spun parerea sincera…jocul nu e deosebit,daca ar fi free l-as scoate.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu nu ma pot numi programator iphone, dar jocuri de genul asta exista de cand lumea.
Vad acum ca sunt romani si doneaza o parte din bani, bravo lor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

@hamilton: no, nu sări așa, ziceam doar să fim mai îngăduitori cu ai noștri, mai ales că au și scopuri nobile
@.ral:cr: ok

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

As numi “stirea” asta un pic conflict de interese, avand in vedere ca esti echipa de autori. Inteleg ca e o miscare de marketing (inteligenta?), dar macuser.ro nu e platforma de promovare comerciala…
Ai ceva util pentru macuseri de zis, ok. Vrei sa-ti faci reclama pe toate fronturile… mergi in sectiunea corespunzatoare.

Strict la subiect… ma simt insultat ca user de iFon si cumparator de aplicati ca va varsati nervii pe potentialii cumparatori. Sper sa nu fi vandut nici o aplicatie intre 9-12.

Intr-o alta nota administrativa, in semn de protest pentru cresterea pretului la energia electrica (pentru care platim facturi pentru serverul macuser.ro), suspendam mesageria interna pentru totii userii care nu sunt Macuser Plus. No more PMs… (pana pe 12 oct).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Vreau să precizez că n-am nici o legătură cu team-ul ce a postat această discuție, nu-i cunosc, eu mi-am dat doar cu părerea strict la subiect.
În legătură cu secțiunea în care se postează sunt de acord că nu e potrivită, dar este treaba administratorilor.
Am făcut și eu asta iar adminul mi-a mutat postul la secțiunea corespunzătoare așa cum era normal.

Semnătură