Am Mac OS X 10.5.8 ‘Leopard’ (+ Debian 5.0 ‘Lenny’ sub Parallels). Mai de mult am avut si Windows XP, dar neavand niciodata nevoie de el, l-am ras. :-D
Hmm, Leopard 10.5 pe MacBook, Snow Leopard pe Mini acasă. Macbook-ul e “de lucru” și deci nu vreau să mă trezesc cu cine știe ce surprize, așa că mai așteaptă pentru Snow. Și s-ar putea chiar să aștepte mult și bine, căci Parallels 3 nu merge pe Snow. Iar să plătesc alt Parallels nu vreau. Poate doar dacă oi trece la Virtual Box.
Din păcate încă am nevoie de XP (e pus in bootcamp) pentru a suporta (cum naiba scrii în ro, că a oferi suport mi se pare aiurea) diverse programele de windows pentru colegi/clienți.
Hmm, Leopard 10.5 pe MacBook, Snow Leopard pe Mini acasă. Macbook-ul e “de lucru” și deci nu vreau să mă trezesc cu cine știe ce surprize, așa că mai așteaptă pentru Snow. Și s-ar putea chiar să aștepte mult și bine, căci Parallels 3 nu merge pe Snow. Iar să plătesc alt Parallels nu vreau. Poate doar dacă oi trece la Virtual Box.
Din păcate încă am nevoie de XP (e pus in bootcamp) pentru a suporta (cum naiba scrii în ro, că a oferi suport mi se pare aiurea) diverse programele de windows pentru colegi/clienți.
Din pacate Snow ... O sa imi fac timp sa trec la Leopard din nou.
Votat Snow (respectand intrebarea )
Ce are Snow la tine? Singurul impediment major poate fi vreun niscai driver de periferic încă neactualizat. La mine, problema a rămas cu webcamul Genius iLook 1321.
@Tudor. Posibil, dar costa parale. Pentru ce imi trebuie mie 3 este ok. Necesitatea de bootcamp vine cand sunt programe pretentioase la care nu vreau sa introduc inca o incertitudine pentru ca sunt in mediul virtual si atunci prefer “the real thing”.