singuru lucru care il am din cydia e pachetul de la saurik care ai zis tu ca blocheaza transferu de date care trimit aplicatiile. (la Shazzam,eBudy etc )
ok,fac update-ul
Ca tot veni vorba de SB , am 2G cu 3.0 jail si cateodata imi dispare bara de sus in care apare nivelul semnalului,ceasul si bateria zona peste care trecand degetul deschizi SB set. Bineinteles ne aparand bara , degeaba incerci sa deschizi SB , degeaba treci degetul.
A mai avut cineva aceasta problema ? Atasat am pus screenshot
noope la fel face si fara sau cu alta tema, de cand am instalat Sb set face asa, am reinstalat OS’u si Sb inapoi si la fel. Apare mai ales cand deschid si inchid mai multe aplicatii una dupa alta. o fi legat de memorie ?
si eu am SB si nu am patit
ce firmware ai ?
acuma la mine : am monitorizat crash-urile
1. telefonul este rece cand face crash.
2. dupa ce primesc mesaj primesc crash cand intru in messages..se face ecranu negru si rotita aia si imi apare avertismentu.
3.primesc crash dupa ce sun pe cineva si intru in messages sau poze.
hamiltoane, ce expresie e aia primesc crash? sună ca naiba, ai mai folosit expresia și în alte discuții dar acum nu mă mai pot abține.
Spune frate simplu: crapă.
Și ți-am mai zis, normal să crape la câte aplicații ai pe iPhone. no offense
Încă ceva. SBSettings face orice iPhone extrem de instabil
“frate” daca crapa de la atatea aplicatii de ce dracu sunt +50,000?
nu s-a gandit Scott cu hoaverii lui sa faca firmware-ul m-ai stabil ?..eu zic ca da…Chiar nu cred ca e de la aplicatii,am zis ca dau restart la iPhone de 2 ori pe zi ! (deci ram-ul se goleste)
+ primesc crash numa in mesaje si poze..sau pe limbaju tau..imi crapa.
in weekend bag 3.0 si nu fac Jailbreak..doar Unlock si il tin fara nici o aplicatie 3-4 zile.
Daca problema continua,vand telefonul !
tu le vrei pe toate 50000 pe iphonu tău?
dragă, firmware-ul e foarte stabil, dar cum am spus, dezinstalează porcăria aia de SBSettings că sodomizezi minunăția lui Steve.
mă întreb cum faci unlock fără jailbreak
Ne vedem in Oradea
acuma fac Backup la iPhone,is nervos,in seara asta il fac daca nu ma ia somnu ca maine ma trezesc la 6.
sper sa mearga cu device-ul curat,chiar imi place 2G-ul asta
In mod normal, cand reinstalezi OS-u si faci sau nu faci JB in iTunes il setezi ca “New iPhone” sau folosesti backup-ul?
Am mai avut o discutie cu un baiat care avea aceeasi problema si setand-ul ca “new iPhone” i-a rezolvat problema.
SBSettings nu sodomizeaza nimik. Singurul lucru care sodomizeaza un iphone este stapanul lui. Doar pt ca unii un sunt de acord cu JB, din varii motive, nu inseamna ca e un lucru rau. Sunt f multe lucruri care nu iti strica cu nimik telefonul, ba kiar il fac mai util. Nu are rost inversunarea asta si limbaju asta. As vrea sa vad pe cineva care poate sa imi explice exact cu ce face JB mai prost un iPhone!
In cazul in care nu va pricepeti, si ati umblat prin telefon aiurea sau ati instalat aplicatii crackuite, asta nu inseamna ca toti fac lafel si isi trica telefoanele.
PS: SBSettings este o aplicatie sigura, pe care o folosesc de cand a aparut, si nu “strica” nimik in telefon. Este f utila.
[ Modificat: 15 Octombrie 2009 09:28 PM de Chucky ]