Exact asta i-am recomandat și eu lui hamilton. Să instaleze pe curat, cu PwnageTool ca să-l curețe de bălării și să-l seteze ca New iPhone. Dacă crapă Springboardul în aplicații specifice, nu poate fi decît o problemă software.
PS Instalarea Cydia, Installer, Icy etc e opțională. Unlock fără jailbreak nu se poate. Vițăvercea merge.
Faptul că nu a instalat cydia, icy sau installer nu înseamnă că nu e jailbreak-uit. Softul unlock nu e produs de apple dar rulează pe iPhone ceea ce înseamnă că e jailbroked. Astea sunt doar deducții logice, dar eu zic că așa-i.
PhoneView este o aplicatie asemanatoare iTunes dar putin mai complexa. Adik te lasa sa accesezi mai multe optiuni. Dar nu are nici o legatura cu a intra in root. Nu ai nici un folder tree, nimik, doar o interfata frumoasa asemanatoare itunes care te lasa sa mergi putin mai departe ca itunes dar te limiteaza fata de SSH-ul din JB. Lafel merge si pt cei care nu au facut JB. Kiar pe site-u lor iti spune ca nu ai nevoie de JB!!!
Unlock si JB sunt doua lucruri diferite!!!
Unlock-ul deblocheaza baseband-ul….numele dat modemului care face posibile convorbirile si in mare FUNCTIA TELEFON
JB-ul pur si deblocheaza restrictiile de soft si iti adauga un “magazin” la alegere Cydia, Icy sau Installer
Una este independenta de cealalta!
[ Modificat: 15 Octombrie 2009 09:43 PM de Chucky ]
Ei, nu e chiar așa. Hai să (ne) înțelegem, memoria internă a iPhoneului are doo partiții:
1 Media - unde sînt aranjate frumos toate cele trebuincioase utilizatorului de zi cu zi (filme, fotografii, muzică, numere de telefon etc) La această partiție avem acces în mod curent din interfața telefonului, iTunes și alte multe programe. Este la fel de mare ca și capacitatea totală a telefonului (4, 8, 16, 32 GB) minus 5-600 de megi ocupați de:
2 OS - Este partiția unde se află sistemul de operare. Unde utilizatorul n-are acces în mod curent.
Aici intervine jailbreakul. Permite hecărului să ruleze scripturi și comenzi în acea partiție ferecată. Unlockul se obține prin rularea unei bucăți de cod în interiorul acelei partiții. De aici rezultă că Unlock fără Jailbreak NU SE EGZISTĂ.
PS Jailbreakul permite rularea de aplicații 4th party (dacă le numim 3rd party pe cele din AppStore), dar asta e un bonus. Dacă eu aleg să nu am în iPhone Cydia, Installer sau Icy, asta nu înseamnă că jailbreakul nu s-a produs.
PPS Dacă vom conecta un iPhone fără jailbreak la Phone View, vom avea acces doar la Media, la fel ca în iTunes.
is pe 3.1.2 (am facut update ca si asa nu aveam multe pe telefon)..50 de aplicatii de pe AppStore
fara cydia,fara SB = 0 crash-uri
iTunes - am setat new iPhone
[ Modificat: 18 Octombrie 2009 05:10 PM de hamilton ]