Salvare date iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Macuseri, un amic mă întreabă cum să salveze datele (toate) de pe un ifon. I-aş zice, da’ n-am şi nu ştiu… Are mac.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08

Nici eu nu am dar m-am mai documentat în eventualitatea cumpărării. Apple zice așa despre back-up și mai există un soft gratuit iPhone Explorer cu care “You can use the very easy drag-and-drop methods to add or remove files and folders from the iPhone.” Acum cineva cu mai multă experiență ne poate da mai multe soluții.

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

am folosit phone view.
slabut iphone explorer

[ Modificat: 13 Octombrie 2009 04:51 AM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 12 Octombrie 2009 09:10 PM

Macuseri, un amic mă întreabă cum să salveze datele (toate) de pe un ifon. I-aş zice, da’ n-am şi nu ştiu… Are mac.

Toate datele se salvează după prima „pupare” cu iTunes. De cînd îl am, circa un an, am reinstalat de 3 ori și totdeauna aducerea la starea anterioară instalării s-a făcut prin iTunes, arăta identic.
Eu nu am folosit altă metodă dar, dacă există ceva gen iTunes, o testez. E o idee pt amicul Martin Jahn, ăl de făcu iBackup.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Cel mai cuprinzător back-up tot ăla prin iTunes e. Ține minte pînă și ultimele apeluri telefonice. Back-up-ul se face în folderul iTunes din User/Music, deci e idee bună să facă back-up și la ăla. Așa am supraviețuit, fără probleme, trecerea de la Tiger la Leopard, respectiv Snow Leopard. Atîta timp cît folderul iTunes e păstrat la loc sigur n-are rost să te complici cu altceva. Părerea mea.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

backup-ul se face in itunes, si atat timp cat are backup la itunes (inclusiv timemachine), e ok.

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

dar inca nu stim daca are backup, eu am avut nevoie de asa ceva cand nu aveam backup, cand pierdusem totul mai exact.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Singura problema la back-up-ul din iTunes e ca nu face salvare si la programele “fourth party” wink, daca sunt puse pe un iPhone jailbreak-uit. In rest e brici.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mulţumesc tuturor