Baseband
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Salut. Am si eu o nedumerire…...care este diferenta intre baseband 3.9 si baseband 4.6? E oki daca fac update la 3.1.2 si modific baseband-ul de la 3.9 la 4.6?
Merci frumos

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Partea de baseband se ocupă cu partea radio într-un firmware. În principiu cu cât un baseband e mai nou cu atât semnalul gsm sau wifi ar trebui să fie mai bun. Singurul dezavantaj la un update de baseband este că versiunile noi nu sunt încă sparte adică nu e rezolvat unlock-ul.

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Pai in tutorialul de la iClarified ei spun ca upgrade-ul de baseband este doar alegerea noastra. Citez “It is not necessary to upgrade the bootloader unless you are really feeling the need to be on 4.6.” Si inca ceva: baseband=bootloader?
Merci

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

E alegerea ta tocmai de asta: ai sau nu nevoie de unlock - adică deblocarea rețelei
baseband<>bootloader

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
Fmac - 13 Octombrie 2009 03:10 PM

E alegerea ta tocmai de asta: ai sau nu nevoie de unlock - adică deblocarea rețelei
baseband<>bootloader

Yeap e alegerea ta ... astept noul UNLOCK pt a folosi Iphoneul in Orange ... acuma e doar un Iphone fara telefon smile :(

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.09.09
radon4sm - 14 Octombrie 2009 01:25 PM
Fmac - 13 Octombrie 2009 03:10 PM

baseband<>bootloader

Yeap e alegerea ta ... astept noul UNLOCK pt a folosi Iphoneul in Orange ... acuma e doar un Iphone fara telefon :) :(

E cumparat din afara Romaniei? Am vazut si eu cateva magazine pe ‘net care vand 3G S si avertizeaza impotriva update-ului de firmware pentru ca se ‘blocheaza telefonul’. Banuiesc ca sunt aduse din Anglia sau din alta tara si sunt blocate initial pe operatorul de acolo. Totusi nu inteleg cum sunt unlocked din moment ce se mentioneaza ca se vand sigilate.