2 din 2
2
iPhone vs Nokia N 900
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.06.09

Nokia N95 si iPhone sunt telefoane ce ar trebui sa faca parte din segmente diferite…asa ca o comparatie intre ele ar fi nesanatoasa. Ambele au plusuri si minusuri. Ce vroiam sa spun e ca toate acele aplicatii web-based sunt si merg f bine si pe symbian/n95.

Topicul este totusi despre altceva….si anume o comparatie intre doua telefoane din acelasi segment de piata…care vin cam la acelasi pret.
Dintre cele doua…sincer eu as alege N900 [daca tot dau o caruta de bani….de ce sa nu-i iau ceva ce stiu ca imi va satisface cat mai multe cerinte]. Mi-ar face mare placere si un iPhone 3GS, insa….m-ar limita.
Cum spuneam….e o chestie de “gust”

Semnătură 

Macbook 13” late 2007, core2duo @ 2.2Ghz, 4Gb ram, Hdd 320Gb
MacMini mid 2014
iPhone 4s + iPod Touch 4th Gen

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08
Cristi_M - 15 Octombrie 2009 07:51 PM

@El_Cid: cred ca realizezi ca majoritatea aplicatiilor de care zici tu acolo sunt legate la internet….internet care e plin de aplicatii flash…...flash ce nu este pe iphone. Nu zic ca iphone e un telefon prost…ci dimpotriva, e un gadget superb. Ce vreau sa zic e ca mai tot ce spui acolo face si batranul meu nokia N95….ba chiar poate face mai multe.
Tinand cont ca Maemo este open-source ca si Symbian, crede-ma ca vei gasi aplicatii pt aproape orice, iar meniurile de nokia nu au fost niciodata complicate.
Aici e doar o chestie de “gust”......plus placerea de a ridica in slavi iphone-ul.

probabil ca si 3650 poate sa faca ce face iphone - dar nu asta era ideea… cu respect: mai citeste o data mesajul anterior
daca crezi ca sunt vreun fanboy apple nu ai decat - de ex nu dau 2 bani pe sistemele lor PC si sistemul lor de operare
dupa cum vad eu lucrurile ca evolueaza Nokia nu s-a “prins” inca cum sta treaba. Din fericire nu stam dupa Nokia - mai avem palm, RIM, htc, microsoft si google care imi dau impresia ca ii duce mai mult capul, ceea ce pe noi nu poate decat sa ne bucure. Concurenta => avantaj clienti

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09
Cristi_M - 15 Octombrie 2009 08:23 PM

Nokia N95 si iPhone sunt telefoane ce ar trebui sa faca parte din segmente diferite…asa ca o comparatie intre ele ar fi nesanatoasa. Ambele au plusuri si minusuri. Ce vroiam sa spun e ca toate acele aplicatii web-based sunt si merg f bine si pe symbian/n95.

Topicul este totusi despre altceva….si anume o comparatie intre doua telefoane din acelasi segment de piata…care vin cam la acelasi pret.
Dintre cele doua…sincer eu as alege N900 [daca tot dau o caruta de bani….de ce sa nu-i iau ceva ce stiu ca imi va satisface cat mai multe cerinte]. Mi-ar face mare placere si un iPhone 3GS, insa….m-ar limita.
Cum spuneam….e o chestie de “gust”

Da, așa este, sunt de acord întru totul.

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

2 din 2
2

‹‹ Baseband      Activare/Dezactivare servicii ››