probleme la conectare wireless
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.12.08

1. Am un iMac si un MacBook pro, ambele conectate WL la net prin Airport. Fiecare din pc-uri il “vede” pe celalalt, dar daca vreau sa fac share intre ele, nu merge.
2. Ambele pc-uri sunt conectate tot WL cu o multifunctionala Brothers. Ca imprimanta merge fara probleme, in schimb functia de scaner nu s-a putut conecta WL. Imi cere un IP, l-am pus pe cel gasit in “preference sistem/retea”, dar nu merge.
Solutii ? :p
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia încearcă așa

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sephyroth - 14 Octombrie 2009 06:51 AM

1. Am un iMac si un MacBook pro, ambele conectate WL la net prin Airport. Fiecare din pc-uri il “vede” pe celalalt, dar daca vreau sa fac share intre ele, nu merge.
2. Ambele pc-uri sunt conectate tot WL cu o multifunctionala Brothers. Ca imprimanta merge fara probleme, in schimb functia de scaner nu s-a putut conecta WL. Imi cere un IP, l-am pus pe cel gasit in “preference sistem/retea”, dar nu merge.
Solutii ? :p
Multumesc

1. Ca să ai share real, setezi protocolul la System Preferences/Share
2. Nu vei avea funcția scan a unei multifuncționale dacă e conectată la routerul wl

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…