Conversie SWF -> Video?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am făcut un Flash cu dimensiunea 1920 x 1080 la 30 fps. Trebuie să-l export într-un format video. Din păcate exportul în format QuickTime, făcut direct din Flash, nu merge cum trebuie. În loc de 16 secunde îmi ies vreo 30, deci merge în reluare și sacadat. SWF-ul se vede OK când îl afișez în player.

Știe cineva un program care poate converti SWF-ul într-un format video? De preferat o aplicație pentru Mac, dar accept și variante Windows.

PS: nu am video în acel SWF, este o animație făcută de mine. Am încercat nu mai știu ce program care se plângea că nu a găsit “media” în SWF, deci cred că se aștepta la un FLV mai degrabă.

PS2: vă rog dați-mi soluții pe care le-ați încercat și știți că merg sigur. Căutări pe Google după “swf to video converter” pot face și eu.

[ Modificat: 14 Octombrie 2009 08:28 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

solutii care merg sigur sunt programe de captura ecran, eu am folosit screenflow ultima oara.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Uff… costă cam scump soluția asta, acuma trebuie să-mi iau un monitor nou cu rezoluția minimă 1920 x 1080… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Sper să te ajute

Vezi ca nu exporti bine din Flash in MOV

1 Nu exporta cu Publish
2 Exporta cu EXPORT MOVIE (File>>Export>>Export Movie)
3 Dupa ce dai save apare o fereastra QT Export Setings apasa QT setings
4 Seteaza Frame Rateul la cat il ai in flash (e si custom pe acolo)

Vezi Attach (sper sa se vada ceva)

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Între 3 și 4 e un 3.1 În fereastra Movie Setings ce apare dupa (3) dă-i Setings din prima secțiune (Video)

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cu Export am exportat tot timpul, știu toate setările de acolo.
După ce am încercat mai multe porcării de convertoare în Windows, am găsit soluția. Am instalat trialul de Flash CS4 în Windows și am exportat de acolo. Mi-a ieșit perfect.

În concluzie Flash-ul pe Mac are o problemă cu exportul video dacă scena are rezoluție mare. Am folosit același computer pentru export (Windows în Bootcamp), deci am folosit aceleași resurse hardware. Pe Mac filmul a ieșit dublu ca durată, mișcându-se lent și sacadat. Bănuiam eu că Flashul de Mac e mai prostuț în anumite privințe, de aia l-am și încercat pe cel de Windows.

În altă ordine de idei, m-a surprins să văd că versiunea Flash CS4 de Windows se mișcă mai greoi decât cea de Mac (mă refer la lucrul cu timeline-ul, unelte, obiecte etc.).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Într-adevar nu am exportat niciodată o scenă atât de mare. De curiozitate o să încerc, deși trebuie populată cu destul de multă animație și-mi e cam lene acum. De văzut iarăși dacă există diferență între animația timeline vs generată prin script. Deja asta este o altă discuție.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

animatia din script este ignorata de exportul pentru film. inclusiv animatiile din movieclipuri, doar ce este in root se vede.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Flash-ul de Mac știe să exporte în format QuickTime chiar și animațiile care nu-s direct în root. În Windows treaba asta se rezolvă punând toate instanțele de movie clips care nu-s în root să se comporte ca graphic.

Semnătură 

⌘-N