Probleme cu iTunes dupa upgrade la SL
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Am facut o instalare pe curat de Snow Leopard si iTunes imi face urmatoarele figuri:

1. Imi raporteaza ca ar exista un update care nu exista (vezi primele doua capturi de ecran);

2. Are buguri de interfata (nu se vede playing progress bar, aia de volum arata ciudat, antetul browserului imi apare peste iTunes Store - vezi a treia captura);

3. Daca imi conectez iPod Touch 2G, pe care il tineam sincronizat cu iTunes de dinainte, imi apare iconita de iPod, dar nu ma intreaba nimica de sincronizare, conectare etc.

Am urmatoarele intrebari:

1. Ce pot sa-i fac ca sa rezolv problemele de interfata? Am incercat sa sterg plist, dar degeaba. Sa-l reinstalez?

2. Cum pot sa il “imperechez” cu iPod-ul meu, fara sa pierd in special aplicatiile instalate deja pe el? Sau daca trebuie sa refac sincronizarea stergind tot ce am pe iPod, cum pot face restore astfel incit aplicatiile instalate si platite sa-mi reapara in iTunes? De muzica si poze nu mi-e, ca le pot pune oricind la loc, dar am aplicatii platite si n-as vrea sa trebuiasca sa le cumpar din nou. Si nici sa le reinstalez cu rugaminti de la Apple sa mi le dea iar pe gratis—daca o fi posibil—pentru ca-s mai multe.

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

ce versiune de iTunes rulează pe Snow?

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Nevermind. Am instalat direct de pe net ultima versiune de iTunes si am scapat de problemele de interfata; ba mai mult, cind a simtit iPod-ul m-a intrebat daca nu vreau sa transfer inapoi pe Mac chestiile cumparate gasite pe iPod. Foarte desteapta treaba asta.

A mers totul uns smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

de asta am și întrebat de versiune pentru că update-ul era soluția logică

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV