Iphone sync
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.10.09

Salut. Imi pare rau sa vin cu primul meu post pe acest forum sub forma de problema…
Din motive “tehnice” a trebuit sa formatez partitia C: a PC-ului unde aveam si itunes. Acum problema ar fi… cum sincronizez eu iPhone-ul cu pc-ul astfel incat sa pastrez si datele care le aveam (inclusiv app. si muzica)? Observ ca nu pot sa fac operatia inversa adica sa le import de pe iPhone in iTunes.
Any help?
thanks si PS: iphone-ul ruleaza pe versiunea 3.0.1 jailbroken.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Aplicatiile le poti downloada din iTunes, daca ai cumparat ceva iTunes stie si te lasa se le iei fara sa mai platesti
muzica presupun ca o ai pe alta partitie, presupun!
Numerele de telefon si restu nu o sa fie afectate doar sa nu binefezi sync la Address Book
Dupa prima sincronizare ifonu isi face back-up deci poti sta linistit in privinta nr de telefon !
Cel putin asa e pe mac!

Bafta!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

De aplicatii imi faceam probleme… muzica se poate rezolva. Problema ar fi ca eu nu vreau sa ma mai complic sa-l jailbrakeuiesc, sa instalez cydia, etc. + ca am cateva aplicatii care nu sunt downloadate de pe iTunes (igo my way si weather pro)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Altă dată cumpără-le de pe iTunes.
Sau ia-ți un mac. Cu ăla nu mai ajungi să reinstalezi și chiar dacă reinstalezi ai back-up la tot cu Time Machine

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
alexthe1 - 17 Octombrie 2009 03:24 PM

De aplicatii imi faceam probleme… muzica se poate rezolva. Problema ar fi ca eu nu vreau sa ma mai complic sa-l jailbrakeuiesc, sa instalez cydia, etc. + ca am cateva aplicatii care nu sunt downloadate de pe iTunes (igo my way si weather pro)

În esență:
- ce ai pe iPhone rămîne, decît dacă ai proasta inspirație să bifezi, la prima sincronizare, să înlocuiască toată baza de date din iPhone cu aia din calculator, care e acuma zero.
- ce ai downloadat de pe iTunes Store se ține minte în baza lor de date, trebuie doar să le repui manual, clipă în care îți va spune că le ai deja cumpărate.
- de acum încolo, învață-te să faci backup periodic, cu atît mai mult înainte să formatezi discul. Nu știu unde salvează iTunes baza de date în Windows bănuiesc că pe undeva prin Documents and Settings.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Pentru a salva aplicațiile din iPhone în iTunes, la conectarea lor, alegi Transfer purchases from iPhone din meniul File din iTunes

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Tnks. Am trecut cu bine de sincronizare si programele de care ma temeam ca le pierd au scapat. Merci inca o data, muzica nu a fost mare pierdere.

‹‹ Activare/Dezactivare servicii      Iphone 4g ››