Cel mai tare emulator de pana acum!
Incredibil cat de bine merge cu numai 190MB RAM pentru aplicatie si 140MB ptr.XP prof.si numai 8MB video
Filmele se vad fara pb. chiar si in full screen.
Am de gind sa imprumut un TV tunner usb ptr. Win. si sa-l probez.
Un alt test doresc sa-l fac cu periferice specifice Win. cu conectare serial sau paralel! Am sa va comunic rezultatele.
Cel mai mare avantaj la emulator vis-a-vis de nativ(bootcamp), este ca in caz de infestare, cu un bekup facut dupa instalare completa a SO,poti relualucrul fara pb.
Un alt mare avantaj il constituie faptul ca lucrezi in paralel fara rebutare, si nu in ultimul rand avantajul unui hard expandabil!
Dabea astept raspunsul lui AlexBuga cu memoria de la Twister, sa-i fac un upgrade.
Daca totul este OK, in cel mai scurt timp arunc toate PC-urile si cumpar numai Mac-uri.(Prin natura activitatii sunt obligat sa folosesc Win. “Clientul nostru stapanul nostru” nu?)
Am avut de scanat si efectuat OCR pentru un text destul de voluminos.
Scanarea am facut-o pe pc si am dus pe mac batch-urile.
Am instalat Parallels, apoi XP-ul si Abbyy FineReader 8.0.
OCR-ul, spelling-ul si corectura merg nemaipomenit…
Imi spune si mie cineva cum sa-i dau Net windowsului din Parallels? Nu de altceva, dar ma enerveaza la culmea ca AVG-ul instalat tot vrea sa se updateze si nu poate. Altfel navighez pe Net din OSX. Multumesc.
Pe Powerbook nu merge. Ai nevoie de CPU Intel.
Pentru PPC exista Virtual PC, dar e tare lenes, pentru ca este, de fapt, emulator (Windows nu ruleaza nativ). Dar pentru operatiuni simple, Windows-ul se misca decent in el.
Deci pot sa’l instalez pe MacPro ...dar eu nu am nevoie pe desktop. am nevoie de windows pe laptop. Si daca am acest Virtual PC ... ce-mi mai trebuie? CD de WindowsXP bootabil ?
personal folosesc “la greu” paralels si vmware, nu am observat diferente majore in emulare, hardiscul rasneshte multicel pe MB dar pe un linux cu 10000rpm zburda, ce e “incet” este crossover dar na e inca beta. nu am rulat jocuri sau photoshopu in emulare, dar servere complete de mail,web,sql dpdv retea nu se vede diferente, in fine cum zicea cineva, nu toti au nevoie
virtualpc e nashpa la configurare
net in paralels “dai” adaugand o placa de retea si configurand-o in bridge,nat….
virtualpc nu face decat sa emuleze un pc intreg, deci trebuie sa intalezi ca pe un pc gol, totul, sistemul aplicatiile….., sau poti folosi niste livecd-uri gen knoppix pt linux, bartpe pt windows….