1 din 2
1
tot i-dvd
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.07.06

stie cumva cineva de ce lucra asa de incet idvd la audio encoding ?
Apoi am obsevat ca nu foloseste ramul (parerea mea)destul am vazut asta in activity monitor,cel putin nu asa de mult ca la alte aplicatii (photoshop de exemplu) sau chiar in idvd dar la video encoding.

Semnătură 

....eu sunt mic dar cand ma fac MARE .... grin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta e una din tampeniile lui iDVD, faptul ca se cacaie atata la codarea audio. De multe ori merge mai repede aia video; dar nici asta nu ar fi problema, ci faptul ca aplicatia pare inghetata in etapa asta si multi utilizatori ii dau Force Quit. Chestia e ca daca o lasi in pace, isi face treaba pana la urma.
Oricum, sa vezi buguri la versiune 5… Acum e parfum de lux!
Cat despre folosirea RAMului, asta e, bucura-te ca nu urla dupa mai mult.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

astea le-am observat si eu .Pe de alta parte sa stii ca faza cu disk image merge fain . grin acum scriu cu 6x si pare sa mearga bine de tot.Doar atit ca ,la o o ora jumate de film dv randeaza cam 2ore si 45 mai mult ca-n idvd cu 40% dece oare?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
vivi - 05 Iulie 2006 08:24 PM

Doar atit ca ,la o o ora jumate de film dv randeaza cam 2ore si 45 mai mult ca-n idvd cu 40% dece oare?

Nu inteleg: cine randeaza mai mult cu 40% decat iDVD?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

randeaza mai mult pentru savare ca diskimg ca atunci cand randeaza ptr scris direct pe dvd

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

O alta chestie observata e ca vestitele dvd-uri verbatim azo printabile 16x nu l-e scrie decit maxim 6x sau unele rar cu 8x.Interesant nu ce zici de calitatea care produseler vandute in romania (fruci). sick

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Esti sigur ca DVD writerul tau stie sa scrie la viteze mai mari de 8x?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
vivi - 05 Iulie 2006 08:37 PM

randeaza mai mult pentru savare ca diskimg ca atunci cand randeaza ptr scris direct pe dvd

Nu-mi dau seama ce se intampla la tine, nu ar trebui sa fie vreo diferenta la randare. Dimpotriva, daca faci un DVD, inclusiv arsul si apoi il mai faci o data, merge mult mai repede, ca are deja tot materialul pregatit (daca nu i-ai dat Delete Encoded Assests).

Iar despre Verbatim eu am o parere foarte buna, sunt singurele care nu mi-au dat niciodata chifle, indiferent de format (single sau dual layer). Sincer, nici nu ma prea intereseaza viteza de scriere, atata timp cat imi iese un disc bun, care ramane bun si peste ani.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Subscriu in ceea ce priveshte DVD-urile Verbatim. La mine e mai nasoala treaba, iDVD nu strie pe NICI un alt DVD in afara de Verbatim. Asha ca..

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

systemul meu G5 dual la 2.5mhz 2x 250gb hdd 1.5g b ram cumparat anul trecut dupa ce-m spuneti nu stiu ce sa cred. De doua saptamini ma chinuie mor de ciuda pe aici nimeni nu are mac la aceste caracteristici si sa lucreze ce lucrez eu toata lumea a ris de mine cind l-am luat si m-a luat la bascalie?! a si am uitat scrie toate rashpele de dvd -uri si la 8x si la 16 x care suporta dar are ce are cu verbatim confused din trei dvd -uri unu-l strica da eroare sau nu-l scrie nici cum Target error

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

... a-nceput prin a scrie dvd urile cu patratele deci erori de scriere dvd-uri nashpa am schimbat dvd urile pe sony tot asa fa cea deci viteza de scriere era prea mare , am concluzionat cu disk img am redus viteza dar are bai cu verbatimurile? tot fruci

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Stai linishtit ca o sa-tzi strice DVD-uri in continuare…dar asta nu pt ca are G5ul tau ceva ci pt ca sunt DVDurile proaste…Cum am zis mai sus mie iDVD imi scrie doar pe Verbatim.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

...da dar de ce nu strica si dvd-ur rashpe de doar verbatim ? Alte dvd uri n-a stricat nici unu’.?
question  excaim

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

inseamnca ca alea sunt mai bune. Trebuie neaparat sa faci pe verbatim.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

...nu neaparat dar,rashpele le scrie aproape toate cu patratele (erori de scriere , erori de suprafata fizica banuiesc )  dati-mi o sugestie ce sa folosesc sa fie bun ,printabile, sau un furnizor serios ,ce iau sa fie ce scrie pe cutie, nu conteaza ca sunt un pic mai scumpe sa fie de calitate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

apropose foloseste cineva ichat?

Semnătură 

1 din 2
1