pentru cei care au cumparat iphone de pe situl orange…
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.02.09

povestea e in felul urmator
am dat comanda de pe site de un iphone 3gs de 16,cu prelungire de abonament pe 2 ani(abonament de 9 euro),pretul trebuia sa fie 499 euro(asa e in oferta+m-am informat la un orange shop) dar pe site imi afisa 548.telefonul a ajuns ok dar na am platit cu 50 euro in plus.
am facut plangere la ei pe site despre aceasta “eroare” si azi m-au sunat sa ma intrebe cum putem face cu cei 50 euro taxati in plus(am decis sa se scada din plata facturilor urmatoare.)
asa ca oameni buni cei care ati dat comanda de pe site si ati patit la fel ca mine sa faceti reclamatie sa va dea banii innapoi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
AlexIvasuc - 20 Octombrie 2009 01:11 PM

povestea e in felul urmator
am dat comanda de pe site de un iphone 3gs de 16,cu prelungire de abonament pe 2 ani(abonament de 9 euro),pretul trebuia sa fie 499 euro(asa e in oferta+m-am informat la un orange shop) dar pe site imi afisa 548.telefonul a ajuns ok dar na am platit cu 50 euro in plus.
am facut plangere la ei pe site despre aceasta “eroare” si azi m-au sunat sa ma intrebe cum putem face cu cei 50 euro taxati in plus(am decis sa se scada din plata facturilor urmatoare.)
asa ca oameni buni cei care ati dat comanda de pe site si ati patit la fel ca mine sa faceti reclamatie sa va dea banii innapoi.

Eu unul mă mir că au răspuns…
O firmă de șmecheri (sigur, sus, la vîrf, nu amărîții prost plătiți care iau șuturile clienților).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

Si pe mine ma mira ...

O intrebare referitoare la abonamentul tau de 9 euro ? Ce fel de abonament e acela ? Imi spui si mie mai multe detalii pls, eu ce am gasit era doar de 19 euro sau o optiune de iphone undeva la 12euro plus tva.

Ma lamuresti si pe mine ?!?!

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09

Probabil e abonamentul lui de baza, daca vrei sa-l iei cu abonament nou, cel mai mic incepe de la 19 euro.

Semnătură 

peace of mind.