informeaza-te inainte sa faci afirmatii nefondate, chestia cu pakistan era doar ca idee daca ai ajunge s tu vreodata la fabrici in china/hong kong ai vedea acolo standuri cu acelasi produs pentru diferite piete si la diferite preturi, desi iti pare ca e identic si am spus ca romania e la nivel cu pakistan ca de exemplu pentru adidas suntem in acelasi depozit cu pakistan , namibia, etc , si la fel cam la orice produs , inclusiv electronice de la sony si pana la apple , . la apple iphone pentru romania , este acelasi depozit comun cu nicaragua , muntenegru, nigeria, etc. asa ca te rog frumos nu te mai baga in discutii despre care nu ai nici cel mai mic habar si lasa lumea sa citeasca anuntul asa cum e ...probabil esti nervos ca ti l-ai luat din romania unde, ca sa-ti dau un alt exemplu pe care nu il cunosti…marginile argintii sunt un pic mai proeminente fata de carcasa spate….. dar tu nu ai de unde sa stii asta pt ca nu ai vazut cum sunt cele perfecte, la fel cum camera este un pic descentrata fata de carcasa…iar butoanele in timp capata un joc enervant la ale noastre si da, au mai multe linii de fabricatie, nu una singura, dar nu o sa apara nicaieri atat vreme cat marketingul este arma lor cea mai importanta.
Carevasăzică Apple are două benzi rulante în fabrică. Una care are un semn deasupra cu “USA, Germany, Japan, China (Hong Kong este China)” și alta cu semnul “Pakistan, Uzbekistan și Romania”. Tot ce le pică în mână că nu e țais, muncitorii de pe banda 1 le aruncă pe banda 2. Sau cum ?
Sau în loc să aibă o singură fabrică de componente au investit dublu doar cu scopul ca în fabrica nr.2 să facă aceleași piese ca în fabrica nr.1 dar un pic mai greșit.
Băi a dracu Apple. Ia’n să ne setrângem cu frații noștii uzbeci și pakistenezi (care săracii nici nu au de unde cumpăra iPhone) și să le dăm cu cărămizi în geam.
Chestia asta cu standarde de calitate diferite pentru țări ca România este o mare prostie. Nu e vorba numai de iPhone, ci și de toate celelalte produse/mărci pentru care se perpetuează mitul ăsta.
va rog nu mai stricati postul cu aberatiile voastre , puneti-va in tema si dupa, daca vreti , dati pm, nu stricati postul cu carcoteli de oameni nesatisfacuti de ceea ce au. va mai spun inca odata ca absolut toate produsele sunt la diferite standarde de calitate in functie de tara spre care au destinatie. duce-ti-va la marile fabrici din china taiwan , filipine si veti vedea ce standarde sunt pentru japonia , sua, germania, franta, anglia, etc si ce standarde se folosesc pt romania, pakistan, muntenegru, bulgaria!! toate comentariile pe pm, va rog pt ca stricati anuntul cu ideile voastre de oameni incuiati intr-o tara plina de hotie , in care de exemplu, cel mai bun parchet din lemn se vinde la 150 ron m patrat si care de fapt costa sub 8 euro la fabrica din care provine. ca sa nu mai zic ca in toata asia nu gasesti porcariile de lemne si faianta care se gassesc la noi, cel mai bun calitativ de la noi este sub cel mai prost de la ei… intr-un magazin gen bricostore…comentarii pe pm, daca mai are cineva.
eu am iPhone cumpărat din România și mi se pare că e cel mai bun, e posibil să fi amestecat chinezii produsele sau a picat de pe o linie de producție pe alta întâmplător?
Off, da pe private mai omule ca strici post-ul, normal ca ti se pare cel mai bun pt ca e al tau si nu ai avut acces la ceva perfect. Nu ma intelege gresit, softul e acelasi, piesele sunt aceleasi, materialele difera. Si automat si imbinarile si rezistenta in timp difera.nu va agitati posesori de iphone care ati luat din romania, este bun per total dar nu la fel de bine finisat ca cele de pe alte piete mai pretentioase.NU MAI STRICATI ANUNTUL CU PARERILE VOASTRE!!! oricum cred ca iphone-ul pe care il detii domnule, este cel mai bun pt ca e SINGURUL din SF.GHEORGHE
rusu_titus , sa trec peste faptul ca esti marlan de-a binelea, ce ai tu cu oamenii care posteaza aici? Sau tu te-ai nascut deja invatat (in alta tara decat romania, ca de’, ai spus ca e tara hotilor….) ,trebuie sa ne tratezi ca pe niste nimicuri? Faptul ca faci afaceri cu iphone din honkong(probabil dual-sim, ca de…...au alt standard de calitate)nu ne demonstreaza in nici un fel IQ-ul tau care tinde spre 0. Fmac si-a postat opinia sa proprie care este demna de tot respectul iar tu, ca un coca-lar te dai mare ca ai iphone si esti din Bucuresti(banuiesc). Sfatul meu este sa te muti pe alt forum care iti accepta porcariiile astea.
Domnule, tu esti bineinteles un marlan incontestabil deoarece , la fel ca si domnul de mai devreme imi demonstrezi ca esti orb sau nu ai idee despre “arta” de a citi eu v-am rugat stimati oameni stresati sa imi spuneti ce va doriti voi pe pm=private message, ca sa nu fie vreo confuzie pentru lowIQ members pentru ca pur si simplu imi stricati anuntul bagandu’va ca musca in lapte. Opiniile le ai pt tine sau ti le exprimi doar daca conteaza, asa este in lumea civilizata din cauza bagaciosilor ca voi nu avanseaza tara asta si pe la tv sunt numai prostii!! Lasati anunturile in categoria anunturi si postati ceva doar daca va intereseaza ! Domnule, cizeleaza-te, nu te comporta ca un simplu animal social, iar daca vrei sa-mi spui ceva , ai la dispozitie un biton pe care scrie PM, apasa pe el inainte sa tastezi si nu vei mai primi lectii de conduita sociala.
off: Poza de mai jos e facuta intr-o fabrica unde este asamblat iphone-ul. Cel mai tare comment:
What you can’t see is the guy holding a camera in one hand and a gun in the other.
“Smile!! Show the American pigs how happy you are working here!! Smile or you will be shot!! You will not reach your 12th birthday!! Now suck rice pudding!”
Din poză eu observ un singur lucru: linia de asamblare e controlată de pc-uri (se văd în spate). Concluzia - asta e fabrica de iPhoane pentru România, Moldova etc.