import in imovie
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.06.06

salut,

am multicele filmulete mpeg1,2 si as vrea sa le import in imovie sa le editez si apoi exportat in mpeg4, il importa dar numai video nu si partea audio, e o limitare a imovie? FCexpres sau FCP stiu asa ceva?

C

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

1. Puteai si tu sa postezi la Audio/Foto/Video, ma gandesc ca acolo se potrivea.
2. Vezi aici, poate te ajuta.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05
cnicules - 05 Iulie 2006 06:27 PM

salut,

am multicele filmulete mpeg1,2 si as vrea sa le import in imovie sa le editez si apoi exportat in mpeg4, il importa dar numai video nu si partea audio, e o limitare a imovie? FCexpres sau FCP stiu asa ceva?

C

Nu merge, asha e. Shi nici FCP nu shtie. Potzi sa faci in felul urmator: faci comversie cu VisualHub, transformi in avi, sau dv (astea doua le-am probat eu,avi mi-a placut mai mult)shi apoi le importzi in iMouvie.
  Merge garantat.

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
cnicules - 05 Iulie 2006 06:27 PM

salut,

C

Incearca MPEG Streamclip de la http://www.squared5.com/

Adevarul este ca pentru MPEG2 ai nevoie de QT MPEG2 player component (care suge pietre - dar in fine - asta e un alt subiect).

Cum poti sa faci rost de componenta cu pricina… ei bine - asta e un exercitiu pentru cititor! smile

Am si eu vreo cateva filmulete facute cu un JVC Everio… Dracovenia scoate MPEG2, interlaced - iar MPEG Streamclip il poate transforma in format DV, cu sunet cu tot, non-interlaced. iMovie e chiar fericit cu formatul DV asa ca dupa aia faci ce vrei cu el. Din pacate insa - dimensiunile fisierelor se dub-tripleaza ca rezultat al conversiei la DV… dar daca zici ca vrei sa le faci MPEG4, atunci o sa iasa mai mici.

In fine… mult noroc! smile

Ino!~

‹‹ video format MSS2      HELP! Motion ››