uitati-va si va minunati! pe geamul din spate stanga si-a facut si o fata zambitoare din mere
Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!
si eu sunt dar nici chiar asa…
nu se vede, dar sunt sigur ca si volanul are aceeasi forma…
Bai frate, da’ asta unde lucreaza? La tiparnita de mere? Ca nu cred ca e usor sa faci rost de atatea…
Spune cite vrei si platesti numai materialul. 5 Euro mp.
altero - 05 Iulie 2006 09:25 PMBai frate, da’ asta unde lucreaza? La tiparnita de mere? Ca nu cred ca e usor sa faci rost de atatea…
hansa ti-a raspuns…si eu ma gandeam de unde le-a scos pe toate, dar mi-a trecut: autocolant
hansa37 - 05 Iulie 2006 09:40 PMSpune cite vrei si platesti numai materialul. 5 Euro mp.
He, he… Pe bune? Stai asa sa-mi iau masina si fac o comanda de un mar imens, sa-l pun pe capota
altero - 05 Iulie 2006 09:58 PMhansa37 - 05 Iulie 2006 09:40 PMSpune cite vrei si platesti numai materialul. 5 Euro mp. He, he… Pe bune? Stai asa sa-mi iau masina si fac o comanda de un mar imens, sa-l pun pe capota
pe parbriz e cel mai bine
always the blues…
poate si-a luat atatea calculatoare/2
Ai probleme cu Macul? Trimite un PM Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica. Mac & PC, iPhone & iPodTouch
Asta nu se cheama MacUser ci MacLooser
I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band )
dap, nu cunoaste stillul apple, a abuzat.
eu as vrea o masina cu faruri in forma de mar, si oglinda
Mcintoshing…