desi nu ma afecteaza acest lucru deja incepe sa ma enerveze nesimtirea celor de la Apple!!!
Mi se pare o foarte foarte mare nesimtire sa platesti in 2006 4-5000euro pe un MAC PRO cu gandul ca multi ani nu iti mai trebuie upgrade hardware si sa nu poti instala Windows 7 pentru ca “asa vrea muschii lu apple”
[ Modificat: 22 Octombrie 2009 08:09 PM de boboc ]
Hm! E cam greu să acuzi Apple că nu poți instala windows pe un computer făcut de ei și care vine cu propriul sistem de operare. Am fost de acord cu cei revoltați că SL nu merge pe PPC. Cu asta însă...
desi nu ma afecteaza acest lucru deja incepe sa ma enerveze nesimtirea celor de la Apple!!!
Mi se pare o foarte foarte mare nesimtire sa platesti in 2006 4-5000euro pe un MAC PRO cu gandul ca multi ani nu iti mai trebuie upgrade hardware si sa nu poti instala Windows 7 pentru ca “asa vrea muschii lu apple”
Sincer nu inteleg de ce esti revoltat :-? “Later this year” inseamna pentru mine noiembrie-decembrie, ceea ce nu pare o intarziere de neiertat in lumina faptului ca abia azi a aparut Windows 7. Probabil se mai poate trai o luna sau doua fara el, mai ales pentru un macuser. Ce are Windows 7 atat de important, de vrei neaparat sa-l instalezi astazi? Probabil daca ai nevoie de Windows, ai deja instalat XP sau Vista, cu care se mai poate lucra cateva saptamani, iar daca nu ai avut nevoie pana acuma - la fel - mai poti trai cateva saptamani doar cu Os X.
Consider ca Apple trebuie sa fie preocupat in principal de imbunatatirea propriului sistem, si doar in al doilea rand de implementarea suportului necesar pentru instalarea altor sisteme.
[ Modificat: 22 Octombrie 2009 08:30 PM de aronvirginas ]
Eu am dedus că boboc are, de fapt, un Mac Pro din lista Apple care nu va suporta “oficial” windows se7en prin Boot Camp.
Niciodata nu am inteles de ce vor oamenii neaparat sa ruleze cele mai noi softuri pe sisteme mai vechi. Exista si Windows Vista, care probabil va rula perfect pe Mac Pro-ul lui.
PS: Windows 7 e un hype, diferentele fata de Vista sunt de la minor spre mediu, in niciun caz nu este vorba de schimbari radicale. Ceea ce s-a imbunatatit este doar marketingul. Reusesc de fapt sa vanda acelasi produs inc-o data, si omaenii se mai si bucura. (Da, am incercat Windows 7, iar inainte aveam Vista. Minore imbunatatiri de performanta si o interfata usor mai estetica. Atat si nimic mai mult. In niciun caz nu isi merita pretul de 200 de euro)...
Nu am un mac pro insa as fi facut un efort sa cumpar unul,dar,in aceste conditii…
Daca il cumperi acum, probabil va rula Windows 7 bine mersi. Si precum Windows 7 va avea suport cel putin 4-5 ani de acum incolo, chiar nu vad care e problema :-?
Via Lifehacker un articol despre virtualizare How to run Windows 7 under Mac OS X 10.6 for free deși nu e chiar free .
Eu propun pentru cei care vor să încerce Windows 7 o altă soluție : rugați un prieten care are Windows cu licență să vă descarce imaginea asta Microsoft Windows 7 90-Day Eval VHD, este o mașină virtuală cu Windows 7 licență 90 zile făcută să ruleze cu Windows Server 2008 Hyper-V. Dar tipul asta de imagini VHD este deschis și de VirtualBox care e gratuit și are versiune de OSX. Și uite așa beneficiați de 90 zile Windows 7 gratuit! Oare cum se calculează cele 90 zile într-o mașină virtuală ?
Mie nu mi se pare corect fata de un posesor de MAC PRO care a platit un pret foarte mare.
Nu e prima data cand apple da dovada de nesimtire dar este doar parerea mea si nu trebuie sa fie nimeni de acord
Nu cred că cine dă banii pe un Mac Pro va rula vreodată windows pe el. Un mac pro se cumpără ca să folosești programe care necesită putere și nu merg decât pe OSX.
Cine vrea neapărat windows - să-și cumpere peceu dar neapărat din lista asta : http://winqual.microsoft.com/HCL/Default.aspx?m=7 - altfel nu e suportat. (lista se poate vedea doar cu IE - deci posesorii de mac nu au cum să-și cumpere PC-uri)
Mie nu mi se pare corect fata de un posesor de MAC PRO care a platit un pret foarte mare.
Nu e prima data cand apple da dovada de nesimtire dar este doar parerea mea si nu trebuie sa fie nimeni de acord
bobocule, io cred ca poti gasi alte cauze mai bune pentru care sa te “enervezi”
cum ar fi lipsa unui apple store pentru Romania.
sau lipsa restaurantelor thailandeze in Romania :D (asta ma doare pe mine, recunosc)
sau faptul ca un ITst roman inca are probleme cu dreptul de munca in UK
Păi nici nu e nimeni de acord cu tine la faza asta. Ia-ți un PC și ai rezolvat treaba dacă vrei Windows.