2 din 5
2
nesimtire apple!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07
psergiu - 22 Octombrie 2009 08:59 PM

Nu cred că cine dă banii pe un Mac Pro va rula vreodată windows pe el. Un mac pro se cumpără ca să folosești programe care necesită putere și nu merg decât pe OSX.

Cine vrea neapărat windows - să-și cumpere peceu dar neapărat din lista asta : http://winqual.microsoft.com/HCL/Default.aspx?m=7 - altfel nu e suportat. (lista se poate vedea doar cu IE - deci posesorii de mac nu au cum să-și cumpere PC-uri)

Ai să rănâi surprins până unde merge ignoranța în România. Am fost în sediul unei televiziuni locale din Galați și am văzut o minunăție de Macpro rulând o minunăție de XP…. și-atât smile și când am deschis și eu gura să întreb m-am lovit de ironiile deșteptului ce butona în Windows care mi-a spus că n-are chef nici să înceapă să-mi explice și mie ce și cum smile Deci să fim serioși!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Discutii si discutii.
Ce nu-mi pare corect e ca daca se poate face ceva de ce nu face Apple asta?
Adica ofera asta doar unei categorii,daca nu se poate nu se poate si asta e dar daca cineva face acest lucru posibil atunci inseamna ca Apple nu a depus nici un efort pentru a face asta posibil.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
gabiz_ro - 22 Octombrie 2009 10:36 PM

Discutii si discutii.
Ce nu-mi pare corect e ca daca se poate face ceva de ce nu face Apple asta?
Adica ofera asta doar unei categorii,daca nu se poate nu se poate si asta e dar daca cineva face acest lucru posibil atunci inseamna ca Apple nu a depus nici un efort pentru a face asta posibil.

chiar asa.

Ca doar Apple a partener MSFT si e de obligatia lor s-o faca, ca sa incurajeze vinzarile de licente si instalarile de windows pe masinile lor.

Mi se pare corect sa fii indignat.

Se cere o petitie smile

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Am dat un raspuns obiectiv dar vad ca sunt luat la misto.
Poate unora trebuie sa le deseneze cineva ca sa inteleaga ceva.
Ca sa-ti spun pe inteles.
Cineva face trei game de produse pe care le vinde cu bani buni,cumparatorul poate vrea sa foloseasca si altceva pe acele produse,producatorul spune ca va oferi aceasta posibilitate doar pentru un singur produs,ceilalti posesori ai produsului sa se descurce cum vor putea.
Acum la cat sunteti de comentatori si “cautatori de nod in papura” pe acest forum sigur o sa sariti ca, ce vreau suport lifetime la un produs?
Dar daca se va putea sau se poate face de altcineva de ce nu au facut ei pentru clientii lor?
A si exemplul cu trei produse,un produs a fost doar generic in caz ca se va gasi cineva sa inteleaga altceva.

[ Modificat: 23 Octombrie 2009 12:34 AM de gabiz_ro ]

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08

Io am inteles ce spui tu, dar poate ca tu nu intelegi Apple (sau orice mare corporatie - sigur daca te uiti putin in jur o sa vezi similaritati).

Nu tre sa te enervezi, mai ridem, mai glumim, impingem caruta inainte.

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
boboc - 22 Octombrie 2009 08:07 PM

desi nu ma afecteaza acest lucru deja incepe sa ma enerveze nesimtirea celor de la Apple!!!
Mi se pare o foarte foarte mare nesimtire sa platesti in 2006 4-5000euro pe un MAC PRO cu gandul ca multi ani nu iti mai trebuie upgrade hardware si sa nu poti instala Windows 7 pentru ca “asa vrea muschii lu apple”

boboc, am înțeles că ai plăceri nespuse dacă Apple pierde procesul cu Nokia (nu-l va pierde garantez), dar să acuzi pe Apple că vinde un produs pe care nu poți instala Windows 7 e cam mult. Nu am nimic cu MS dar, în secvența asta, chiar mă bucur. Bravo Apple, în sfîrșit revii la calea cea dreaptă, fără Windows pe produsele tale.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

@boboc
Da, de când a ajuns Apple o firma care face parte din Holdingul Microsoft și este obligata sa ofere suport pentru gama de produse MS?

Windows 7 este disponibil pentru partenerii MS de cel putin 2 luni, acum a avut loc doar lansarea oficiala.

@aronvirgina
Poate ca ar trebui sa fii mai obiectiv ( stiu ca suntem fani Apple dar sa nu devenim extremiști si sa avem curajul sa apreciem ce fac alții și sa testam profesional ).
La servici, ne-am certificat o aplicație pe Windows 7 Enterprise ( aplicatie ce are in spate SQL server si care conține date de vânzări din pharma - vanzari produse de la producător/farmacii/drogherii/depozite, etc ... ) și pot sa-ți spun ca rulează mult mai repede decat pe XP sau Vista.
O diferență “minora spre medie” mai este ca suporta procesoarele cu virtualizare http://www.intel.com/technology/virtualization/ , http://www.amd.com/us/products/technologies/virtualization/Pages/amd-v.aspx, asa numitul Windows XP Mode .
Si încă un test personal : pe EEEPC-ul din semnătură Windows 7 este mai rapid decât XP sau Vista ( si este Enterprise, nu versiunea pentru netbook wink ).

@Cattus Thraex
O sa aibe Windows, pentru ca o sa dezvolte mai departe ideea lui MS de virtualizare direct in OS si atunci nu o sa mai fie nevoie de bootcamp sau alt soft pentru asta.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Cattus Thraex - 23 Octombrie 2009 05:16 AM

Bravo Apple, în sfîrșit revii la calea cea dreaptă, fără Windows pe produsele tale.

Exact.

Și privind acum istoric:
Apple a renunțat la floppy -> restul industrie a renunțat la floppy în câțiva ani
Apple a renunțat la CRT-uri -> restul industriei au trecut și ei la LCD-uri în câțiva ani
Apple începe să renunțe la windows ... -> grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
boboc - 22 Octombrie 2009 08:50 PM

Mie nu mi se pare corect fata de un posesor de MAC PRO care a platit un pret foarte mare.
Nu e prima data cand apple da dovada de nesimtire dar este doar parerea mea si nu trebuie sa fie nimeni de acord smile

Nu văd unde este nesimţirea aici. Cum spunea si psergiu, cine-şi cumpără un MacPro nu şi-l cumpără ca să pună windows pe el. Cazul de la Galaţi e unul, cred, izolat şi omul de acolo a dat dovadă de ipocrizie. De ce? Pentru că în materie de soft de broadcasting cele mai puternice aplicaţii sunt pe platforma OS X şi nu Windows.

Apoi, eu ca producător pot decide unde să acord suport pentru instalarea unui anume sistem de operare pe anumite produse proprii. Nu-ţi convine? Windows 7 rulează foarte bine pe un PC pe care nu dai un preţ la fel de mare ca al MacPro-ului. Nu te obligă nimeni să cumperi MacPro.

@psergiu:oare când vedem minunea asta? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 08:15 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mă, ce nesimţiţi şi ăştia de la Ferrari! Să nu poţi pune tu GPL pă ea (el)!
boboc, te înţeleg că eşti frustrat, dar NU Apple e de vină. Cînd au făcut maşina lor, W7 nici nu ieşise în beta test. Vina e a lui MS, care n-a scris softul ŞI în configuraţia Apple. Sper că e clar acum!
Pînă să auzi tu de W7, maşina ta a mers foarte bine? Sau n-a mers? Ai fost mulţumit? Ai rulat Vista? Ce mai vrei?

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
iaru - 23 Octombrie 2009 05:59 AM

Mă, ce nesimţiţi şi ăştia de la Ferrari! Să nu poţi pune tu GPL pă ea (el)!
boboc, te înţeleg că eşti frustrat, dar NU Apple e de vină. Cînd au făcut maşina lor, W7 nici nu ieşise în beta test. Vina e a lui MS, care n-a scris softul ŞI în configuraţia Apple. Sper că e clar acum!
Pînă să auzi tu de W7, maşina ta a mers foarte bine? Sau n-a mers? Ai fost mulţumit? Ai rulat Vista? Ce mai vrei?

Nu are cum sa fie multumit si nici nu a rulat Vista pentru ca :

boboc - 22 Octombrie 2009 08:41 PM

Nu am un mac pro insa as fi facut un efort sa cumpar unul,dar,in aceste conditii…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

@arturescu Asta-i şi mai tare! E ca aia cu drobul de sare!
Nu ştiu dacă ştii bancul cu americanii care-i întreabă pe sovietici: “De ce întîrzie metroul sovietic?” Şi răspunsul: “Voi vorbiţi, voi, care-i omorîţi pe negri?”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
iaru - 23 Octombrie 2009 06:09 AM

Nu ştiu dacă ştii bancul cu americanii care-i întreabă pe sovietici: “De ce întîrzie metroul sovietic?” Şi răspunsul: “Voi vorbiţi, voi, care-i omorîţi pe negri?”

:D

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
arturescu - 23 Octombrie 2009 06:11 AM
iaru - 23 Octombrie 2009 06:09 AM

:D

Adevărul este, dacă lăsăm gluma, mult mai banal: Apple nu spune că abandonează suportul pt W7, ci doar că unele produse mai vechi nu-l vor suporta, ceea ce e de așteptat, nici SL nu se mai poate instala pe mac-urile produse pînă acum 3 ani.
E amuzantă însă indignarea cu care a deschis vorba despre Windows pe mac.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 5
2