3 din 5
3
nesimtire apple!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nici W7 nu se poate instala pe orice PC!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

din păcate pentru microsoft dar si pentru concurenții lui, windows 7 e ‘născut mort’
din păcate pentru noi toți, marketingul grăbește ieșirea produselor nefinisate pe piață
și asta nu se observă la home useri ci la instituțiile mari, care au puterea financiară de a face un anumit produs viabil, numai dacă produsul respectiv e bun și funcțional
altfel costurile de achiziționare și implementare nu au justificare

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

si totusi, windows 7 este singurul care m-a convinge sa-l cumpar.
fata de vista… se misca bine pe sistemele actuale.

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
rynn cminorplusb - 23 Octombrie 2009 07:52 AM

Așa e, consumă resursele mai puțin față de Vista. Însă problemele de securitate nu sunt rezolvate nici in Windows 7. Ei ar fi trebuit să scrie un sistem de operare nou luat de la zero, cam cum a făcut Apple cu OS X. Până la urmă, Windows 7 e doar un Vista cu altă haină și care vrea mai puțin de mâncare. Adică un update.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09

Ce discuţie inutilă! Din titlu credeam că cine ştie ce grozăvie a făcut Apple. Un om aruncă o piatră în apă ...
De nesimţirea Microsoft cu preţurile alea de minim 120 dolari nu zice nimeni nimic?

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu unul vreau să bootez în Mac OS 9 pe orice Mac, indiferent că e Intel sau nu. De ce nu se poate??? Nesimțire Apple!!!!  raspberry

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
rynn cminorplusb - 23 Octombrie 2009 07:52 AM

Nu ... față de Vista ORICE se mișcă bine.
7-le se mișcă cam la fel ca XP-ul. XP - din 2001. Merită să dai banii pentru asta ?

boboc: De ce îi înjuri pe Apple și nu pe Microsoft care cer pentru Windows 7 calculatoare mai puternice decât cele produse de Apple în 2006 ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Tudor - 23 Octombrie 2009 08:16 AM

Eu unul vreau să bootez în Mac OS 9 pe orice Mac, indiferent că e Intel sau nu. De ce nu se poate??? Nesimțire Apple!!!!  raspberry

De ce nu merge să instalez Snow Leopard pe Powermacu G3 a lu vecinu’ ? NE-SIM-ȚI-RE !

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07
psergiu - 23 Octombrie 2009 08:22 AM
Tudor - 23 Octombrie 2009 08:16 AM

De ce nu merge să instalez Snow Leopard pe Powermacu G3 a lu vecinu’ ? NE-SIM-ȚI-RE !

bine ca n-ai zis de pentium 1 al vecinei LOL

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

mai baieti,deja s-a ajuns prea departe cu discutia asta.
psergiu: poate ca totusi sunt persoane care detin un MAC PRO si au nevoie chiar si de Windows nativ,poate sunt developeri,poate au nevoie de anumite programe care ruleaza doar pe windows si chiar nu mi se pare normal,inteleg la un macbook mai vechi,un imac,dar in conditiile in care acel MAC PRO costa foarte foate multi bani ...

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator

nici pe IMS nu mergea motor de mercedes
moamă, ce jip ieșea… smile

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 23 Octombrie 2009 08:49 AM

psergiu: poate ca totusi sunt persoane care detin un MAC PRO si au nevoie chiar si de Windows nativ,poate sunt developeri,poate au nevoie de anumite programe care ruleaza doar pe windows si chiar nu mi se pare normal,inteleg la un macbook mai vechi,un imac,dar in conditiile in care acel MAC PRO costa foarte foate multi bani ...

Developerii de programe Windows nu-și iau MacPro. Iar cei care au nevoie de programe care rulează doar pe Windows își pot instala Windows XP sau Vista. Unde e nesimțirea?
În opinia mea e ca și cum ai spune că e o nesimțire că pe iPhone nu poți pune Windows Mobile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
Alex Toderascu - 23 Octombrie 2009 08:53 AM
boboc - 23 Octombrie 2009 08:49 AM

Developerii de programe Windows nu-și iau MacPro. Iar cei care au nevoie de programe care rulează doar pe Windows își pot instala Windows XP sau Vista. Unde e nesimțirea?
În opinia mea e ca și cum ai spune că e o nesimțire că pe iPhone nu poți pune Windows Mobile.

oare chiar asa se pune problema?
nu m-am trezit eu peste noapte ca vreau windows pe mac,apple sunt cei care se bateau cu pumnii in piept ca “acum windows merge pe mac”

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator

smile
sigur că da… și ce pumni aveau
smile

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da domnule, acum merge Windows pe mac-uri. Chiar și Windows 7 e suportat dar doar pe mașinile mai noi. Nici Snow Leopard nu merge pe mașinile cu procesoare G. Asta înseamnă că e nesimțire? Windows Vista nu mergea pe un amărât de P4 cu 1GB de ram. Aici nu comentezi? Aici nu e nesimțire?

Semnătură 

3 din 5
3