din păcate pentru microsoft dar si pentru concurenții lui, windows 7 e ‘născut mort’
din păcate pentru noi toți, marketingul grăbește ieșirea produselor nefinisate pe piață
și asta nu se observă la home useri ci la instituțiile mari, care au puterea financiară de a face un anumit produs viabil, numai dacă produsul respectiv e bun și funcțional
altfel costurile de achiziționare și implementare nu au justificare
si totusi, windows 7 este singurul care m-a convinge sa-l cumpar.
fata de vista… se misca bine pe sistemele actuale.
Așa e, consumă resursele mai puțin față de Vista. Însă problemele de securitate nu sunt rezolvate nici in Windows 7. Ei ar fi trebuit să scrie un sistem de operare nou luat de la zero, cam cum a făcut Apple cu OS X. Până la urmă, Windows 7 e doar un Vista cu altă haină și care vrea mai puțin de mâncare. Adică un update.
Ce discuţie inutilă! Din titlu credeam că cine ştie ce grozăvie a făcut Apple. Un om aruncă o piatră în apă ...
De nesimţirea Microsoft cu preţurile alea de minim 120 dolari nu zice nimeni nimic?
mai baieti,deja s-a ajuns prea departe cu discutia asta.
psergiu: poate ca totusi sunt persoane care detin un MAC PRO si au nevoie chiar si de Windows nativ,poate sunt developeri,poate au nevoie de anumite programe care ruleaza doar pe windows si chiar nu mi se pare normal,inteleg la un macbook mai vechi,un imac,dar in conditiile in care acel MAC PRO costa foarte foate multi bani ...
psergiu: poate ca totusi sunt persoane care detin un MAC PRO si au nevoie chiar si de Windows nativ,poate sunt developeri,poate au nevoie de anumite programe care ruleaza doar pe windows si chiar nu mi se pare normal,inteleg la un macbook mai vechi,un imac,dar in conditiile in care acel MAC PRO costa foarte foate multi bani ...
Developerii de programe Windows nu-și iau MacPro. Iar cei care au nevoie de programe care rulează doar pe Windows își pot instala Windows XP sau Vista. Unde e nesimțirea?
În opinia mea e ca și cum ai spune că e o nesimțire că pe iPhone nu poți pune Windows Mobile.
Developerii de programe Windows nu-și iau MacPro. Iar cei care au nevoie de programe care rulează doar pe Windows își pot instala Windows XP sau Vista. Unde e nesimțirea?
În opinia mea e ca și cum ai spune că e o nesimțire că pe iPhone nu poți pune Windows Mobile.
oare chiar asa se pune problema?
nu m-am trezit eu peste noapte ca vreau windows pe mac,apple sunt cei care se bateau cu pumnii in piept ca “acum windows merge pe mac”
Da domnule, acum merge Windows pe mac-uri. Chiar și Windows 7 e suportat dar doar pe mașinile mai noi. Nici Snow Leopard nu merge pe mașinile cu procesoare G. Asta înseamnă că e nesimțire? Windows Vista nu mergea pe un amărât de P4 cu 1GB de ram. Aici nu comentezi? Aici nu e nesimțire?